Αποκλειστικό: Μαθητής βρήκε σφαίρα σε προαύλιο δημοτικού στο Γαλάτσι

Η μητέρα του την παρέδωσε στους αστυνομικούς του Πρωθυπουργού

Μαθητής βρήκε σφαίρα στο προαύλιο δημοτικού σχολείου στο Γαλάτσι, την οποία παρέδωσε η μητέρα του σε αστυνομικούς. Η μητέρα του παιδιού μίλησε αποκλειστικά στον Βαγγέλη Γκούμα και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Αυτή είναι η σφαίρα που βρέθηκε στο προαύλιο του 38ου δημοτικού σχολείου στο Γαλάτσι κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού, από ένα μικρό παιδί, την ώρα που οι γονείς των μαθητών έπαιρναν τους βαθμούς τους. Από καθαρή τύχη και μόνο δε θρηνήσαμε θύματα. 

«Τη βρήκε ο γιος μου και κατάλαβε ότι δεν είχε σκάσει… τη χτύπαγε στο έδαφος για να σκάσει» λέει η μητέρα. Ο μικρός στη συνέχεια έδωσε τη σφαίρα στη μητέρα του.

«Στη συνέχεια την πήγα στους αστυνομικούς του κυρίου Τσίπρα και τους είπα τι έγινε» προσθέτει η γυναίκα. 

Το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό του 8χρονου κοριτσιού από παράνομο όπλο στις Θεσπιές Βοιωτίας δείχνει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. 

Οι αριθμοί που δίνει η αστυνομία προκαλούν ίλιγγο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις υπάρχουν 1.000.000 παράνομα όπλα. Τα περισσότερα πουλήθηκαν στη μαύρη αγορά μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ. 

Όπως βλέπετε σε βίντεο που ανάρτησε το «Βήμα» σε πασχαλινό γλέντι εμφανίζονται άτομα με καλάσνικοφ να πυροβολούν στον αέρα. 
«Ακόμη και όταν κάποιος οπλοφορεί νόμιμα,  είναι απαραίτητο να γνωρίζει τους κανόνες ασφαλείας για να μη βλάψει τον ίδιο του τον εαυτό και τους οικείους του» επισημαίνει ο Φάνης Ρωμαίος, πρόεδρος πολυεθνικής εταιρίας όπλων.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top