Πανελλήνια συγκίνηση για την 8χρονη Αλεξία – Προσεύχονται για να γίνει καλά

Άγνωστος κόσμος συμπαραστέκεται στους γονείς της μικρούλας

Κρατώντας τα λείψανα του Αγίου Χαραλάμπους, ο ιερέας του χωριού Θεσπιές, πήγε το πρωί στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μικρή Αλεξία και προσευχήθηκε το κοριτσάκι να γίνει γρήγορα καλά. Tην ίδια ώρα, άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να επισκέπτονται τους γονείς της 8χρονης που δίνει μάχη μετά από τον τραυματισμό της από την αδέσποτη σφαίρα. 

Θεσπιές:Ο 54χρονος έριξε την αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel 

ΠΑΤΕΡΑΣ 8ΧΡΟΝΗΣ : "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ"

Μια εβδομάδα σήμερα το παιδί μας στην εντατική. Περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση. Προσευχόμαστε και μαζί μας προσεύχεται όλος ο κόσμος. Η Αλεξία μας είναι δυνατή. Ελπίζουμε να τα καταφέρει.

ΙΕΡΕΑΣ ΘΕΣΠΙΩΝ : "ΗΡΘΕ Ο ΑΓΙΟΣ  ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ"

Μετά την παράκληση που κάναμε και αφού το παιδί δεν μπορούσε να είναι, ήρθε ο Άγιος να το επισκεφθεί, να το γιατρέψει, δίνοντας έτσι αυτό το στίγμα. Οι γιατροί κάνανε ό,τι καλύτερο, να ευοδωθούν όπως και οι δικές μας προσευχές έτσι ώστε το παιδί να έρθει στη ζωή.
 

Από περίστροφο 38 χιλιοστών η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΣΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΛΕΞΙΑ

Όλο το χωριό προσεύχεται για την Αλεξία. Στα 8 της χρόνια, εκεί που έπαιζε ανέμελα, ανήμερα του Πάσχα, μια αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο κεφαλάκι της. Τώρα δίνει τον δικό της αγώνα. Κάτοικοι και από τα γύρω χωριά πήγαν στην εκκλησιά και με δάκρια στα μάτια ευχήθηκαν η μικρούλα να σηκωθεί ξανά. 

ΜΗΤΕΡΑ 8ΧΡΟΝΗΣ : "Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ"

 «Την είδαμε πάλι το πρωί. Οι γιατροί μας είπαν ότι όσο η κατάσταση είναι σταθερή, αυτό είναι θετικό. Το ξέρω πως κάνουν ό,τι μπορούν το παιδί μου να γίνει καλά».  

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ 

Όλες αυτές τις ημέρες, συγκλονισμένοι άπαντες από την περιπέτεια της μικρούλας, άγνωστοι άνθρωποι με μεγάλη καρδιά, επισκέπτονται τους γονείς, για να τους δώσουν κουράγιο.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ 

Την ίδια ώρα, ο 54χρονος από τη σφαίρα του οποίου τραυματίστηκε η μικρούλα, είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 54χρονου, ο ίδιος ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης:

Δε με νοιάζει τι θα κάνετε με εμένα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει καλά αυτό το κοριτσάκι. Συνειδησιακά δεν αντέχω το γεγονός ότι αυτό το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί με δική μου υπαιτιότητα έστω και με τη μορφή αυτή,

Οργισμένος ο πατέρας της Αλεξίας, δε δέχεται τη συγνώμη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top