Κύμα συμπαράστασης απλών πολιτών για την 8χρονη Αλεξία

Πατέρας 8χρονης : «Δε δέχομαι τη συγνώμη του»

Απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα παρακαλούν το Θεό η 8χρονη Αλεξία, το κοριτσάκι το οποίο τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα, να γίνει καλά.

Πατέρας 8χρονης: «Δε δέχομαι τη συγγνώμη - Ας τον κρίνει ο Θεός»

Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη Αλεξία - Στον ανακριτή ο 54χρονος

Μέσα στον ανείπωτο πόνο τους η μάνα και ο πατέρας του κοριτσιού δέχονται τηλεφωνήματα αλλά και επισκέψεις στο νοσοκομείο από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, που δεν έχουν δει ποτέ στη ζωή τους.... Αυτό τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν να πιστεύουν πως όλα θα πάνε καλά. 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR CHANNEL εδώ.

ΠΑΤΕΡΑΣ 8ΧΡΟΝΗΣ : "ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ"

Σήμερα ακούσαμε για πρώτη φορά από τα χείλη των γιατρών ότι υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και αυτό μας έδωσε περισσότερη δύναμη. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ελπίζουμε η Αλεξία μας να βγει νικήτρια και προσευχόμαστε στο Θεό. Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλον το κόσμο για την συμπαράσταση.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 54ΧΡΟΝΟΥ : "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ" (ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ  ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ)

Έχουμε έναν άνθρωπο καταρρακωμένο και ένα κοριτσάκι διασωληνωμένο. Περιμένουμε από την ίδια οικογένεια όταν θα είναι έτοιμη να δεχτεί και την τεράστια αυτή συγνώμη και το τεράστιο ενδιαφέρον που έχουν οι άνθρωποι αυτοί. 

Ο 54χρονος που έριξε τη σφαίρα και τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία ανήμερα του Πασχα, χθες αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του είναι σοκαρισμένος από το γεγονός ότι η σφαίρα βρήκε στο κεφάλι τη μικρούλα, καθώς είναι και ο ίδιος πατέρας, ενώ αυτό που ζητά είναι να του επιτραπεί να την επισκεφθεί στο νοσοκομείο και να δει από κοντά τους γονείς της. 

ΠΑΤΕΡΑΣ 8ΧΡΟΝΗΣ : "ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ"

Δεν δέχομαι την συγνώμη του. Ας μην κρυβόταν. Έκρυψε το όπλο. Θα σκότωνε κι άλλο παιδάκι. Ούτε να διανοηθεί να με πάρει τηλέφωνο.

"ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΑΛΕΞΙΑ"

Βαθιά συγκίνηση προκάλεσε στους γονείς της Αλεξίας, που δεν έχουν φύγει λεπτό έξω από την εντατική του νοσοκομείου Παίδων, η επίσκεψη μιας 60χρονης και ενός 15χρονου κοριτσιού. Έμαθαν από τις ειδήσεις τα νέα για την κόρη τους και πήγαν να τους δώσουν κουράγιο. Έσφιξαν το χέρι της μάνας, την αγκάλιασαν και της έδωσαν μια εικόνα και λίγο λαδάκι από την Παναγιά της Τήνου.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 8ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Η κατάσταση της μικρούλας, η οποία νοσηλεύεται για έκτη ημέρα στην εντατική, είναι σταθερά κρίσιμη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top