Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη Αλεξία - Στον ανακριτή ο 54χρονος

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το κοριτσάκι

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 54χρονος, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα την Κυριακή του Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας, τραυματίζοντας την οκτάχρονη Αλεξία.

Ο 54χρονος άνδρας, ο οποίος κατείχε παράνομα το όπλο, φέρεται να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και εναντίον του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σωματική βλάβη.

8χρονη Αλεξία: Τα λάθη που "πρόδωσαν" τον 54χρονο

Την ίδια ώρα, η μικρή Αλεξία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή. Η κατάστασή της είναι σταθερή αλλά θα παραμείνει εξαιρετικά κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα.

Έκρυψε το όπλο και έλεγε ότι δεν άκουσε πυροβολισμούς

Ο 54χρονος άνδρας μόλις πληροφορήθηκε την Κυριακή του Πάσχα τον τραυματισμό της οκτάχρονης, έφυγε προς Αθήνα και έκρυψε το όπλο του στη δεξαμενή του σπιτιού του.

Στη συνέχεια επέστρεψε στη Λεοντάρι Βοιωτίας και όταν, κατά τις 19.30 της ίδιας μέρας οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι τους, ο ίδιος και οι λοιποί παρευρισκόμενοι ισχυρίστηκαν ότι δεν άκουσαν πυροβολισμούς.

Το άγχος του κίνησε τις υποψίες και οι αστυνομικοί την επόμενη μέρα βρήκαν κάλυκα από σφαίρα στη γλάστρα του σπιτιού του. Ο 54χρονος ομολόγησε πως ο ίδιος είχε πυροβολήσει και οδήγησε τους αστυνομικούς στην Αθήνα, όπου είχε κρύψει το όπλο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Ελένη Τσαγκά εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top