Πατέρας 8χρονης: «Δε δέχομαι τη συγγνώμη - Ας τον κρίνει ο Θεός»

Ξέσπασε στο άκουσμα της ποινής του 54χρονου

Ξέσπασε ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας στο άκουσμα της ποινής του 54χρονου, ο οποίος το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία

«Φυλακή πρέπει να μπει. Είναι να γλιτώσει με αυτό που μας έκανε; Για πείτε μου εσείς; Στα καλά καθούμενα να έρθει η σφαίρα από το άλλο χωριό 600 μέτρα και να έρθει στο σπίτι μας; Δεν είναι δυνατόν! Δε μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου. Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη. Δεν παραδόθηκε, κρύφτηκε, έβαλε το πιστόλι να το κρύψουν. Για αυτό να πάει για κακούργημα. Ο Θεός ας τον κρίνει. Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της». 

Την ίδια ώρα, η μητέρα της μικρούλας, η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της, απαντά συντετριμμένη στα τηλέφωνα που δέχεται από φίλους και συγγενείς. 

«Είναι σε κώμα. Τη χαϊδεύω, τη φιλάω, την κοιτάζω…τι να καταλάβει το παιδί, είναι σε κώμα. Αυτό που έγινε θα γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες. Προσεύχομαι για το παιδί μου να γίνει καλά! Τι να πω, τι να πω άλλο…». 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την αδέσποτη σφαίρα

Η απολογία του 54χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου που έριξε την μοιραία σφαίρα και τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία ανήμερα του Πάσχα κράτησε τρεισήμισι ώρες. Η ανακρίτρια Θήβας του επέβαλλε περιοριστικούς όρους. Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και να μην επισκεφθεί μέχρι τη δίκη το σπίτι στο Λεοντάρι για τη δική του ασφάλεια. 

Τι ισχυρίστηκε ο 54χρονος 

Πυροβόλησε τέσσερις φορές, όπως κάνει κάθε χρόνο στο έθιμο της Κυριακής του Πάσχα. Επέστρεψε το ίδιο απόγευμα στο σπίτι του στην Αθήνα και όταν ήρθαν οι αστυνομικοί τους υπέδειξε που είναι το όπλο. Μόνο αυτός πυροβολούσε (από το σπίτι). Έριχναν πυροβολισμούς και από τα δύο χωριά. Είχε πιει, στο πλαίσιο του γλεντιού, αλλά δεν ήταν μεθυσμένος. Όταν του είπαν οι αστυνομικοί ότι χτυπήθηκε το κοριτσάκι από το δικό του όπλο είπε “δεν είναι δυνατόν”, κάνετε πλάκα. 

Στην ερώτηση γιατί κατείχε παράνομα όπλο ο κατηγορούμενος απάντησε ότι ζήτησε δυο φορές άδεια οπλοφορίας αλλά οι αρχές απέρριψαν και τα δυο αιτήματα. 

8χρονη Αλεξία: Τα λάθη που "πρόδωσαν" τον 54χρονο

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του, Αλέξης Στεφανάκης, θέλει να επισκεφτεί το παιδί στο νοσοκομείο. 

Στο πλευρό του 54χρονου ήταν η σύζυγος του που τον συνόδευε τόσο στα δικαστήρια όσο και στην αστυνομική διεύθυνση Θήβας. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top