Βίντεο-ντοκουμέντο: Έτσι σκοτώθηκε από σαΐτα ο εικονολήπτης στην Καλαμάτα

Η φονική διαδρομή κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου

To δελτίο ειδήσεων του STAR αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή της σαΐτας που σκότωσε τον άτυχο εικονολήπτη στην Καλαμάτα. 

Στο βίντεο φαίνεται ο σαΐτομάχος να κρατάει στα χέρια του σβησμένη σαΐτα και να την ανάβει από άλλο νεαρό. Φεύγει προς τη θέση του στο πάρκινγκ, κρατάει στο δεξί του χέρι την αναμμένη σαΐτα… Με το αριστερό του χέρι βγάζει μια δεύτερη σαΐτα την ανάβει κι αυτή σβήνει προς στιγμή.

Ο νεαρός στροβιλίζεται. Η μια σαΐτα φεύγει στον αέρα. Κρατάει τη δεύτερη στο δεξί του χέρι. Μια τρίτη πέφτει αναμμένη στο έδαφος και λειτουργεί ως σκανδάλη για την τέταρτη φονική σαΐτα που εκσφενδονίζεται. Περνάει ανάμεσα από δυο σαϊτομάχους με πολύ γρήγορη ταχύτητα σε ευθεία γραμμή και πολύ κοντά στο έδαφος 

Η σαΐτα ξαφνικά «γλείφει» τον δρόμο παίρνει ξαφνικά ύψος και χτυπάει τον Κώστα Θεοδωρακάκη στο κεφάλι. Την πορεία της την καταγράφει και ο ίδιος ο εικονολήπτης. Το πλάνο σβήνει τη στιγμή που τον χτυπάει. Κάποιο κινητό τηλέφωνο καταγράφει την πτώση του στο έδαφος.

Καλαμάτα: Αυτοψία του Star στο σημείο του δυστυχήματος με τη σαΐτα

Video: Παραλίγο ατύχημα και στα Χαλκούνια του Αγρινίου!

Ο σαϊτομάχος δείχνει να μην έχει καταλάβει τι έχει συμβεί. Την ώρα που ο κόσμος τρέχει στον αιμόφυρτο εικονολήπτη, εκείνος μαζεύει το ταγάρι του και τις σβησμένες σαΐτες. Πλησιάζει άλλους τρεις νεαρούς και πηγαίνουν να δουν τι συμβαίνει. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top