Καλαμάτα: Αυτοψία του Star στο σημείο του δυστυχήματος με τη σαΐτα

Η τρελή πορεία της σαΐτας και πώς έχασε τη ζωή του ο 53χρονος εικονολήπτης

Αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος στην Καλαμάτα με τη σαΐτα,  που έγινε αιτία να χάσει τη ζωή του 53χρονος εικονολήπτης έκανε το δελτίο ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος Βελίκα Καραβάλτσιου.    

Νεκρός εικονολήπτης στην Καλαμάτα – Έχασε τη ζωή του στον σαϊτοπόλεμο!   

Για άγνωστο λόγο η σαΐτα ενός από τους συμμετέχοντες στο έθιμο  πήρε φωτιά και έφυγε ανεξέλεγκτη προς το σημείο όπου βρισκόταν ο άτυχος εικονολήπτης,  καθώς το μοναδικό μέτρο προστασίας ήταν ένα χαμηλό πλέγμα. Από θαύμα φαίνεται ότι δε θρηνούμε κι άλλα θύματα  καθώς δίπλα του υπήρχαν συνάδελφοί  και σε κοντινή απόσταση ήταν συγκεντρωμένοι  πολλοί πολίτες.  

Καλαμάτα: Νέο βίντεο για τον εικονολήπτη που κατέγραψε τον θάνατό του

Μία άλλη σαΐτα μάλιστα έφυγε προς  το νότιο τμήμα του πάρκινγκ, η οποία λίγο έλειψε να πέσει πάνω σε ένα κοριτσάκι!  

Επτά συλλήψεις στην Καλαμάτα για τον θάνατο του εικονολήπτη

Παρότι ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Νίκας δηλώνει ότι πρέπει να συνεχιστεί το έθιμο,  τα ερωτήματα πλέον είναι επιτακτικά:  Είναι αρκετά τα μέτρα προστασίας; Είναι κατάλληλο το πάρκινγκ για μια τέτοια εκδήλωση;  

Από το πρωί έφτασαν στο σημείο  συνάδελφοι του 53ρονου εικονολήπτη  και φίλοι του οι οποίοι άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του. Όλοι λένε ότι το έθιμο πρέπει να σταματήσει ή να γίνεται σε γήπεδο.  Ένας  από αυτούς μάλιστα δήλωσε ότι παρότι συμμετείχε ενεργά στο έθιμο πριν αρκετά χρόνια, πλέον δεν αφήνει ούτε καν να το δουν από απόσταση - και πολύ περισσότερο να πλησιάσουν - τα εγγόνια του!       
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top