Βασιλεύει το παρεμπόριο - Επίθεση δέχθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR

Μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

Άγρια επίθεση δέχθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας, από αλλοδαπούς που πωλούσαν «μαϊμού» προϊόντα στο κέντρο της Αθήνας. Την ίδια στιγμή η πολιτεία εξαντλεί την αυστηρότητα της συλλαμβάνοντας και τιμωρώντας με πρόστιμα ηλικιωμένους που πωλούν εργόχειρα προς το ζην.

Ώρα 2 το μεσημέρι. Στη θέα της τηλεοπτικής κάμερας αλλοδαποί που πουλούν «μαϊμού» τσάντες και ρολόγια στην Ερμού, απομακρύνονται. Ο μοναδικός τρόπος για να πλησιάσεις τους επιτήδειους που ζουν σε βάρος των καταστηματαρχών της περιοχής, είναι να υποδυθείς τον πελάτη. 

Ο Αφρικανός μικροπωλητής δειγματίζει τα ρολόγια που πουλάει, όταν ξαφνικά ο διπλανός του που είχε στήσει το δικό του «μαγαζάκι» με γυναικείες τσάντες, απομιμήσεις γνωστών οίκων, επιτίθεται στο συνεργείο του STAR.

Απίστευτο! Τρεις απόπειρες διάρρηξης στο ίδιο σπίτι στη Λυκόβρυση

Οι περαστικοί παρακολουθούν εμβρόντητοι τις σκηνές. Kάποιοι μάλιστα τις καταγράφουν με τα κινητά τους. Ο αλλοδαπός δε σταματάει μόνο στην επίθεση, αλλά συνεχίζει τις απειλές και τις βρισιές. 

Η γιαγιά με τα τερλίκια ευχαρίστησε το Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Το μόνο που βλέπω είναι να κυνηγάνε κάτι γιαγιάδες και κάτι παππούδες για να βγάλουν το μεροκαματάκι τους, που δεν έχουν ούτε σύνταξη, ούτε μεροκάματο, τίποτα… τα εγγόνια και τα παιδιά ζούνε από τους παππούδες» λέει αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top