Απίστευτο! Τρεις απόπειρες διάρρηξης στο ίδιο σπίτι στη Λυκόβρυση

Οι κάτοικοι ζουν καθημερινά με τον φόβο

Στο πεδίο της εγκληματικότητας κωμικοτραγικές καταστάσεις ζούνε οι πολίτες προσπαθώντας ολομόναχοι να προστατέψουν τις περιουσίες τους. 

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα επιχείρησαν διαρρήκτες να εισβάλλουν σε μονοκατοικία στη Λυκόβρυση. 

Από κοντά έζησε ο ρεπόρτερ Βαγγέλης Γκούμας με την κάμερα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR, τις στιγμές αγωνίες που περνούν οι κάτοικοι στη Λυκόβρυση, κοντά στη διασταύρωση των οδών Σαλαμίνος και Μαστρογιαννοπούλου. 

Διαρρήκτες προσπάθησαν να εισβάλλουν σε μονοκατοικία τρεις συνεχόμενες ημέρες, τη Μεγάλη Δευτέρα, τη Μεγάλη Τριτη και τη Μεγάλη Τετάρτη. 

Λήστεψαν 65χρονο στη Νέα Αρτάκη την ώρα που ετοιμαζόταν να ταξιδέψει

Η ιδιοκτήτρια μετά τις συνεχείς διαρρήξεις στο σπίτι της έχει αφήσει μία πινακίδα όπου γράφει: «Δεν έχει λεφτά μέσα, ούτε κοσμήματα. Ευχαριστώ πολύ!».

Τη στιγμή που ο Βαγγέλης Γκούμας έκανε την τηλεφωνική συνέντευξη με τον γιο της οικογένειας που ανήκει η μονοκατοικία, άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός και μάλιστα μέρα-μεσημέρι. Όμως ο ήχος ερχόταν από το διαμέρισμα πρώτου ορόφου άλλης πολυκατοικίας στον ίδιο δρόμο.

Η αστυνομία έφτασε μέσα σε τέσσερα λεπτά. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό, όμως οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής ζουν καθημερινά με τον φόβο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top