Η γιαγιά με τα τερλίκια ευχαρίστησε το Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Νέα περιπέτεια για τη γιαγιά Σουζάνα

Μέχρι και την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας προκάλεσε η συγκινητική ιστορία της γιαγιάς με τα τερλίκια, που δέχεται αλλεπάλληλα πρόστιμα για την έλλειψη ταμειακής μηχανής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε μία εθιμοτυπική συνάντηση με τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, άφησε αιχμές για την αυστηρότητα της υπηρεσίας απέναντι στη γιαγιά Σουζάνα.

«Να θυμούνται ότι μέρος της αρχής της νομιμότητας και πολύ σημαντικό, γιατί έχει βάση στο Σύνταγμα, είναι ο ανθρωπισμός, η δικαιοσύνη και η κοινωνική δικαιοσύνη. Ας μην ξεχνάμε, κ. Γενικέ σε τέτοιες ώρες και σε τέτοιους καιρούς, τον άνθρωπο, όταν ασκούμε τα καθήκοντά μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παρέμβαση Παυλόπουλου για γιαγιά με τερλίκια: Να μην ξεχνάμε τον άνθρωπο

Πάντως πηγές της ΑΑΔΕ τονίζουν ότι δεν έχει επιβληθεί οριστικό πρόστιμο παρά μόνο προσωρινός προσδιορισμός με βάση την αναφορά της αστυνομίας. 

«Ευχαριστώ για το πασχαλινό δώρο που μου κάνατε. Το μόνο έγκλημα που έκανα ήταν να προσπαθήσω να πουλήσω μερικά ζευγάρια τερλίκια για να σωθώ από την πείνα. Είμαι 90 χρονών και ελπίζω ότι θα βρείτε να κατασχέσετε 2,600 ευρώ που μου καταλογίσατε αστραπιαία από τα έξοδα της κηδείας μου ή κατάσχοντας το φέρετρό μου» είπε η γιαγιά Σουζάνα στην κάμερα του STAR.

Της έκλεψαν τον σταυρό
Οι περιπέτειες για την ηλικιωμένη δεν έχουν τέλος, αφού έπεσε θύμα κλοπής από τρία άτομα. Η γιαγιά Σουζάνα περιγράφει πώς μια νεαρή ξανθιά γυναίκα την αγκάλιασε και της πήρε ένα από τα λίγα αντικείμενα αξίας που είχε στην κατοχή της. Έναν σταυρό με συναισθηματική αξία.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top