Το DNA «μίλησε»: Η 35χρονη είναι η μάνα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό

«Δεν είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος» δήλωσε η ίδια

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο η 35χρονη

Η 35χρονη είναι τελικά η βιολογική μητέρα του μωρού που βρέθηκε νεκρό το πρωί της Πέμπτης μέσα σε σακούλα, δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο.

Η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA, καθώς η γυναίκα έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις.

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι έδειξε η εξέταση DNA

Αρχικά είχε ισχυριστεί στην αστυνομία ότι δε γέννησε ποτέ, μετά ότι γέννησε, αλλά δεν πέταξε εκείνη το μωρό και τελικά ότι δεν είναι δικό της το παιδί. 

Αίγιο: Νεκρό γεννήθηκε το μωρό που πετάχτηκε στα σκουπίδια

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το κρεβάτι του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας όπου νοσηλεύεται, υποστήριξε πως δεν πέταξε το παιδί: «Όχι (δεν το πέταξα) μόνο κομμάτια σας λέω. Το είπα και στην αστυνομία. Κομμάτια ήταν. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος»

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα» δήλωσε και η μητέρα της 35χρονης, υποστηρίζοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με έναν νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Φέρεται να είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά. Μετά εκείνος εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση.

Νεκρό γεννήθηκε το μωρό

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, το μωρό φαίνεται πως γεννήθηκε νεκρό, ενώ ήρθε στον κόσμο πρόωρα στους 8,5 μήνες κύησης.

Οι γονείς της γυναίκας, με τους οποίους έμενε στο ίδιο σπίτι, είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν έγκυος. Ο πατέρας της, συντετριμμένος, αναρωτιόταν γιατί έκανε μια τόσο φρικτή πράξη και δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει το κακό που έχει συμβεί. 

Δείτε στο video όλα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση

Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Σύμφωνα με το tempo24.news, η 35χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα. 

Η φορτισμένη ψυχολογική της κατάσταση είναι εμφανής από τις αναρτήσεις που έκανε στη σελίδα της στο Facebook. Σε μία από αυτές αναφέρει χαρακτηριστικά:«Όλα κάποια στιγμή χάνονται», ενώ είναι πάρα πολλές οι αναρτήσεις της με μωρά. 

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Πέμπτης υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αιγίου βρήκε τη σορό του μωρού μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Από το σοκ μάλιστα κατέρρευσε, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο. 

Ο ιατροδικαστής δήλωσε πως το μωρό πρέπει να ήταν νεκρό εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες, ενώ άγνωστη παραμένει η αιτία του θανάτου του.

Το προηγούμενο απόγευμα, είχε γίνει καταγγελία στην αστυνομία ότι γυναίκα γέννησε και πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι της 35χρονης, εκείνη όμως αρνήθηκε ότι είχε γεννήσει. 

Το ίδιο βράδυ, όμως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με ακατάσχετη αιμορραγία, ειδοποιήθηκε εκ νέου η αστυνομία κι εκεί η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε αποβάλει και μάλιστα είχε πάει σε γυναικολόγο της περιοχής για απόξεση. 

Η αστυνομία είναι πεπεισμένη πως πρόκειται για τη μητέρα του άτυχου βρέφους, όμως περιμένουν το DNA να «μιλήσει» και να φέρει στο φως την αλήθεια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top