Άστατος ο καιρός-Πού θα πέσουν βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Ο Καιρός Σήμερα 19/4/19-Πού Θα Βρέξει

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός και σήμερα Παρασκευή. Στα βορειοανατολικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ

Στην Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα να πέσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια. Ωστόσο, ο καιρός θα βελτιωθεί το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη

Στη δυτική Μακεδονία θα έχουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις απογευματινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μεμονωμένες καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ωστόσο, θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι Βορειοανατολικοί 3 με 5 στα ανατολικά και τα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top