Δολοφονία στην Ίο: «Μαχαίρωσα τη γυναίκα μου πάνω στα νεύρα μου»

Υποστηρίζει ότι του επιτέθηκε η 55χρονη κατά τη διάρκεια καυγά

Τη δική του εκδοχή για το πώς έγινε το έγκλημα έδωσε ο συζυγοκτόνος της Ίου, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους μετά από καυγά.

Σύμφωνα με το cyclades24, ο 67χρονος υποστήριξε πως ενώ μάλωναν η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε.

Τότε προσπάθησε να την αφοπλίσει και στη συνέχεια την τραυμάτισε με μαχαίρι στο στήθος, καθώς δεν μπορούσε να ελέγξει τα νεύρα του.

Αποτέλεσμα ήταν η άτυχη γυναίκα και μάνα τεσσάρων παιδιών να χάσει τη ζωή της.

Έγκλημα στην Ίο: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Ο 67χρονος μετά το έγκλημα πήγε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και παραδόθηκε, ομολογώντας στους αστυνομικούς την πράξη του.

Το έγκλημα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του νησιού καθώς οι κάτοικοι κάνουν λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 67χρονο και την άτυχη 55χρονη, αδυνατώντας να πιστέψουν ό,τι έχει συμβεί.

Η έρευνα από τους άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος βρίσκεται σε εξέλιξη όπως και η ανάκριση του δράστη για να διαπιστωθούν πλήρως τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία. Η 55χρονη και ο 67χρονος ήταν χρόνια παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα τρία είναι παντρεμένα ενώ το τέταρτο είναι ανήλικο και την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σχολείο. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top