Άγνωστος επιτέθηκε σε μαθήτρια στο Νέο Φάληρο - Τι λέει η μητέρα της

Την πέταξε στα κάγκελα και της πήρε το κινητό τηλέφωνο

Άγρια επίθεση δέχθηκε μια μαθήτρια έξω από το γυμνάσιο όπου φοιτά στο Νέο Φάληρο. Ο ληστής καραδοκούσε έξω από το σχολείο. Η 13χρονη μαθήτρια είχε σχολάσει και μιλούσε στο κινητό. Ξαφνικά ο ληστής την άρπαξε με τη βία και την κόλλησε στα κάγκελα του σχολείου.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της μαθήτριας πρόκειται για έναν ψηλό άνδρα με κοτσίδα, έντονα κίτρινα δόντια, ο οποίος όρμησε πάνω της, την πέταξε στα κάγκελα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο, να της πάρει το κινητό τηλέφωνο και να εξαφανιστεί.

Η μαρτυρία της μητέρας της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο, συγκλονίζει:

Της επιτέθηκαν έξω από το σχολείο, ένας νεαρός, γύρω στα 35-40 για να της κλέψει το κινητό. Το παιδί αντέδρασε, χτύπησε στα κάγκελα του σχολείου, φώναξε "βοήθεια" αλλά αυτός άρπαξε το κινητό της και εξαφανίστηκε.

Το νέο, άγριο περιστατικό σε βάρος της 13χρονης έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους γονείς και τους μαθητές του Νέου Φαλήρου.

«Εννοείτε πως ανησυχούμε, δυστυχώς γίνονται πάρα πολλά, προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, αλλά δεν είναι εύκολο» δήλωσε η μητέρα της.

Όπως καταγγέλλουν συμμαθητές της 13χρονης, λίγη ώρα νωρίτερα, πιθανότητα ο ίδιος ληστής, είχε επιτεθεί και σε άλλο ένα κοριτσάκι για να του αρπάξει το κινητό.

Τα περισσότερα κρούσματα ληστειών, με θύματα ανήλικα για να τους αρπάξουν τα κινητά, έχουν καταγραφεί γύρω από το ΣΕΦ και το Καραϊσκάκη αλλά και έξω από γνωστό πολυκατάστημα της περιοχής. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top