Εξάρχεια: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίρια

Έχουν γίνει περισσότερες από 90 προσαγωγές

Μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης δύο υπό κατάληψη κτιρίων βρίσκεται από τα ξημερώματα σε εξέλιξη στα Εξάρχεια, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει σε πάνω από 90 προσαγωγές μεταναστών και άλλων ατόμων που βρίσκονταν εντός των κτιρίων.

Τα δύο κτίρια βρίσκονται στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Θεμιστοκλέους και μάλιστα το ένα από αυτά ήταν υπό κατάληψη σχεδόν έναν χρόνο. 

Ισχυρή αστυνομική δύναμη στα Εξάρχεια κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης των υπό κατάληψη κτιρίων - φωτογραφία: Intimenews

Ισχυρές δυνάμεις της ΟΠΚΕ και άνδρες της ασφάλειας βρέθηκαν από νωρίς έξω από τα κτίρια και πραγματοποίησαν έφοδο μετά από πληροφορίες ότι σε αυτά γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. 

Εξάρχεια: Μαχαίρωσαν λιμενικό, χτύπησαν εισαγγελέα και έκλεψαν τα όπλα τους

Δεν αποκλείεται μάλιστα η επιχείρηση αυτή να σχετίζεται με εκείνη της περασμένης Πέμπτης, που πραγματοποίησε το Λιμενικό σε άλλο υπό κατάληψη κτίριο και κατά τη διάρκεια της οποίας οι άνδρες του Λιμενικού και ο εισαγγελέας δέχθηκαν επίθεση από αντιεξουσιαστές. 

Αποκλεισμένη παραμένει η περιοχή στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια - φωτογραφία: Intimenews

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων το απόγευμα

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα στις 18:00 έχει προγραμματιστεί από τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες των Εξαρχείων συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την δραματική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή. 

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δεκάδες προσαγωγές - φωτογραφία: Intimenews

Με σύνθημα «Τα Εξάρχεια σε εμάς και τα παιδιά μας», οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για τη βία, την εγκληματικότητα και τη διακίνηση ναρκωτικώνσ την περιοχή. 

Η συγκέντρωση θα γίνει στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top