Δολοφονία Μακρή: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του Βούλγαρου κατηγορουμένου

Αποκάλυψη STAR: Το ελληνικό κινητό του στο στόχαστρο των αρχών

Απρόοπτη εξέλιξη είχε η πολυαναμενόμενη απολογία του 31χρονου Βούλγαρου, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, στις 31 Οκτωβρίου 2019, στη Βούλα.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο Βούλγαρος προσήλθε κανονικά στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων, το πρωί της Δευτέρας.  Ωστόσο, λίγο πριν μπει στο γραφίο της 19ης τακτικής ανακρίτριας έγινε γνωστό ότι ο συνήγορος του παραιτήθηκε από την εκπροσώπησή του.

Σε δηλώσεις του, κατά την έξοδο του από το κτίριο, ο κ. Λύτρας έκανε γνωστή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την απόφασή του να παραιτηθεί της συγκεκριμένης υπόθεσης. Απέφυγε όμως να αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση.

Επειδή πλέον έχει συμπληρωθεί πενθήμερο από την ημέρα που συνελήφθη ο 31χρονος κατηγορούμενος (σ.σ. το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έξω από ξενοδοχείο στη Γλυφάδα) η ανακριτής συνέναισε στην παράταση της κράτησης του, έως ότου κάποιος νέος συνήγορος αναλάβει την υπεράσπισή του.

Το ελληνικό κινητό του στο στόχαστρο των αρχών

Ο Βούλγαρος εκτελεστής  χρησιμοποίησε ακόμα και ελληνικό κινητό, αποκαλύπτει η Τασούλα Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.Είχε δηλώσει ανύπαρκτη διεύθυνση σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας προκειμένου να μην εντοπιστεί.

Η επιστροφή του στα νότια προάστια και το αυτοκίνητο που νοίκιαζε, δείχνουν στους αστυνομικούς ότι ετοιμαζόταν να εκτελέσει και δεύτερο άτομο.

Μαζί του φέρεται να είναι και ο αδερφός του που αναζητείται και εικάζεται ότι είναι στην Βουλγαρία. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί αύριο Τρίτη
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top