«Μαφία φυλακών»: Προφυλακίστηκε η 45χρονη δικηγόρος

Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στον Εφέτη ειδικό ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας η 45χρονη δικηγόρος, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή στη συμμορία των φυλακών Κορυδαλλού, σύμφωνα με πληροφορίες του Κωνσταντίνου Γεώργιζα. 

«Μαφία Κορυδαλλού»: Σχεδίαζε τη δολοφονία Βορίδη

Μαφία των φυλακών: Τα «χρυσά» συμβόλαια και η καλλονή δικηγόρος

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενη, αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται. 

Στη συνέχεια, θα γίνει η μεταγωγή της στη ΓΑΔΑ και από εκεί στις φυλακές.  Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η απολογία του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος επίσης αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες. 

Οι συνεργάτες του δικηγόρου σε ανακοίνωσή τους χαρακτήρισαν την υπόθεση ως «μια παράδοξη, όσο και άδικη φημολογία ενάντια στον διακεκριμένο νομικό και δικηγόρο». Αναφέρουν ότι τον Νοέμβριο του 2014, υπήρξε θύμα δολοφονικής επίθεσης και επέζησε από πραγματικό θαύμα και ότι «αφορμή της φημολογίας αποτέλεσε η επαφή του  με έναν Αλβανό κρατούμενο, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του τελευταίου και την οποία αποδέχθηκε, γιατί ο κρατούμενος αυτός γνώριζε και μπορούσε να τον πληροφορήσει –όπως και έγινε– για την ταυτότητα του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να τον σκοτώσουν». 

Η ανακοίνωση των δικηγόρων συνεργατών καταλήγει ότι «η σκευωρία αυτή πολύ γρήγορα θα καταρρεύσει».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δικηγόροι, ο 65χρονος και η 45χρονη συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία «έπιασε»  συνομιλίες του δικηγόρου με τον φερόμενο ως αρχηγό της σπείρας της μαφίας των φυλακών, όταν εξάρθρωνε το κύκλωμα. Τα στοιχεία αυτά τα συμπεριέλαβε στη δικογραφία που είχε σχηματίσει και η οποία μεταβιβάστηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος εξέδωσε και τα εντάλματα σύλληψης.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top