Μαφία των φυλακών: Τα «χρυσά» συμβόλαια και η καλλονή δικηγόρος

Απολογούνται αύριο οι δύο δικηγόροι που κατηγορούνται για συμμετοχή

Αύριο απολογούνται στον ανακριτή οι δύο δικηγόροι, που κατηγορούνται για συμμετοχή στην -αποκαλούμενη- «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού».

Πρόκειται για τον 65χρονο δικηγόρο, σε βάρος του οποίου είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας το 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη, και μία ακόμα δικηγόρο Αθηνών, 45 ετών.

Η νεαρή γυναίκα στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει στην ανακριτική διαδικασία έναν από τους φερόμενους ως εγκεφάλους της μαφίας των φυλακών. 

Συνελήφθησαν δύο δικηγόροι για επαφές με τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού

Το Star είχε συνομιλήσει μαζί της πριν τη σύλληψή της, η όμορφη δικηγόρος δεν είχε κρύψει ποτέ την επαγγελματική σχέση που είχε με τον κατηγορούμενο με τα αρχικά Κ.Λ..

Μέσα από τα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, η 45χρονη δικηγόρος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο κύκλωμα. Το ίδιο κάνει και ο 65χρονος δικηγόρος.

Στην ογκωδέστατη δικογραφία αναφέρονται ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονίας, εκβιασμοί και απειλές, ενώ καταγράφονται και χρηματικές συναλλαγές χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση νέων ενταλμάτων για τη σύλληψη και άλλων προσώπων, που εμπλέκονται στην υπόθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top