«Μαφία Κορυδαλλού»: Σχεδίαζε τη δολοφονία Βορίδη

Ο Αλβανός θα μαχαίρωνε τον βουλευτή της ΝΔ και τον Φλώρο στο δικαστήριο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη μαφία των φυλακών Κορυδαλλού. Μετά την αποκάλυψη του βίντεο με την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλβανού, Άλμπερτ Μπάκο μέσα στις φυλακές και τις συλλήψεις δύο δικηγόρων, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάκο σχεδίαζε τη δολοφονία και του Μάκη Βορίδη.

Μαφία των φυλακών: Τα «χρυσά» συμβόλαια και η καλλονή δικηγόρος

Όπως μετέδωσε το Open Tv, ο Αλβανός αρχιμαφιόζος σχεδίαζε να δολοφονήσει τον δικηγόρο της οικογένειας Ζαφειρόπουλου μέσα στη δικαστική αίθουσα, την ώρα που θα διεξαγόταν η δίκη. 

Προσοχή σκληρό video: Η στιγμή που δολοφονείται κρατούμενος στον Κορυδαλλό

Ο δράστης φέρεται να είχε παραγγείλει δύο στυλό, στα οποία θα έβαζε μέσα λάμες και με αυτές θα μαχαίρωνε τον Μάκη Βορίδη. 

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπάκο σχεδίαζε με τον ίδιο τρόπο να δολοφονήσει και τον Αριστείδη Φλώρο, ο οποίος κατέθετε προχθές για την υπόθεση. 

Εκτέλεση Μπάκο: Συμβόλαιο θανάτου με φόντο τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αλβανός κακοποιός δολοφονήθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μπροστά στα μάτια των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν. 

Κορυδαλλός: «Τον σκότωσα γιατί μου είπε να του βάλω τις παντόφλες»

Μάλιστα ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε, γιατί του συμπεριφερόταν υποτιμητικά. 

Αντιδράσεις από το υπουργείο Δικαιοσύνης για  τη διαρροή του βίντεο της δολοφονίας Μπάκο

Το υπουργείο δικαιοσύνης επικρίνει τη διαρροή του βίντεο από τη δολοφονία Μπάκο στις φυλακές Κορυδαλλού αναφέροντας ότι δυσκολεύει τις έρευνες και υπηρετεί την εντυπωσιοθηρία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφέρει:

«Το βίντεο από τον Κορυδαλλό αφορά στα γεγονότα της 14ης Ιανουαρίου που ήδη διερευνώνται από ειδικό Εφέτη Ανακριτή και αποτελεί στοιχείο της σχετικής δικογραφίας. Σε ό,τι αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι γνωστό ότι για πρώτη φορά τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η Κυβέρνηση κινήθηκαν με αποφασιστικότητα και ταχύτητα σε ένα θέμα που κανείς δεν τολμούσε να αγγίξει για χρόνια. Την καταπολέμηση της μαφίας των φυλακών. Το αποτέλεσμα ήταν η αποκάλυψη ενός τεράστιου εγκληματικού κυκλώματος, με το οποίο ουδείς τόλμησε να συγκρουστεί, εκτός από τη σημερινή Κυβέρνηση.

Η δικαστική έρευνα συνεχώς αποκαλύπτει νέες πτυχές του κύκλου βίας και εγκλήματος. Ενώ λοιπόν για πρώτη φορά πέφτει φως σ’ ένα ευρύ εγκληματικό φαινόμενο συγκεκριμένοι κύκλοι επιχειρούν συνεχώς να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες μέσα από την αναπαραγωγή εικόνων τη στιγμή που η ανάκριση και η αστυνομική έρευνα βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Η εργολαβική δημοσιοποίησή των εικόνων αυτών υπονομεύει ευθέως τη μεγάλη δικαστική και αστυνομική μάχη, υπηρετεί την εντυπωσιοθηρία και εντάσσεται στον συνεχή πόλεμο απέναντι στον αγώνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης για καθαρές φυλακές και ξερίζωμα των εγκληματικών κύκλων και των συμφερόντων που τους στηρίζουν».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top