Δολοφονία Ζέμπερη: «Ήθελαν το περιεχόμενο της τσάντας της»

Όλα όσα αποκάλυψε μέσα από τις φυλακές ο καταδικασθείς

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τι είπε μέσα από τις φυλακές ο καταδικασθείς για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη στο Β΄Νεκροταφείο την ημέρα που δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη, έδωσε ο καταδικασθείς για τη δολοφονία της.

Μιλώντας μέσα από τις φυλακές Δομοκού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή, ο Μ.Σ περιέγραψε όλα όσα διαδραματίστηκαν, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην οικογένειά της.

Δώρα Ζέμπερη: «Είχε εντοπίσει απάτες για ξέπλυμα εκατομμυρίων»

Μερικές εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ότι η δολοφονία της 32χρονης εφοριακού ήταν «συμβόλαιο θανάτου» και ότι την παρακολουθούσε καιρό πριν τον φόνο ένας άνδρας με αλυσίδα και μακριά μαλλιά, ο καταδικασθείς αποκάλυψε πως «δε γνωρίζω κάτι για συμβόλαιο θανάτου». 

Όπως εξήγησε, του είχαν ζητήσει να της αφαιρέσει την τσάντα της. 

Ήθελαν το περιεχόμενό της και θα μου έδιναν το κινητό της να το πάω σε ένα δικό τους μαγαζί. Δεν μπορούσα να βάλω στο μυαλό μου ότι τους ενδιέφεραν στικάκια (...)Μου είχαν πει ότι θα μου έδιναν 30.000 ευρώ για την τσάντα.

Όπως εξήγησε «όταν πήρα την τσάντα την άνοιξα μετά από κάποια στιγμή. Βρήκα τα στικάκια και τα έκαψα, δεν τα παρέδωσα κάπου. Άφησα την τσάντα σε κάτι χόρτα και πήγα και παρέδωσα το κινητό εκεί που μου είπαν».

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το δεύτερο μέρος των δηλώσεων του ανθρώπου που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού

Απευθυνόμενος στην οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη, τους είπε για ακόμα μία φορά «την ταπεινή του συγγνώμη», τονίζοντας πως «δεν είμαι εγώ αυτός που ψάχνουν».

Μάλιστα αποκάλυψε πως «είχαν προσπαθήσει πάλι να τη σκοτώσουν δύο φορές».

Τέλος επανέλαβε ότι «έχω δεχτεί απόπειρες κατά της ζωής μου στη φυλακή. Βέβαια κάποιος έχει εντολή να μου επιτεθεί. Θέλουν να μου κλείσουν το στόμα για να σταματήσω να μιλάω».

Η Δώρα Ζέμπερη 32 χρόνων, υπάλληλος στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά, κατακρεουργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου 2017 στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ άφηνε ένα λουλούδι στον τάφο φίλου της. Δέχτηκε 14 μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα και είχε αμυντικά τραύματα στο χέρι και στην παλάμη.


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top