Νέα Ζηλανδία: Στην Ελλάδα ήταν για 15 μέρες ο μακελάρης!

Το πολυήμερο ταξίδι του μακελάρη σε Βαλκανικές χώρες

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται όμως και οι ελληνικές διωκτικές αρχές, οι οποίες έχουν εντείνει την επιτήρηση σε χώρους θρησκευτικής λατρείας.

Αυτό που προβληματίζει είναι το πολυήμερο ταξίδι του μακελάρη σε Βαλκανικές χώρες και κυρίως το εάν και με ποιους συναντήθηκε. 

Κι αυτό γιατί ο μακελάρης είχε περάσει και από την Ελλάδα. Μία φορά ως τράνζιτ στο αεροδρόμιο, προερχόμενος από Κάιρο, με προορισμό το Βουκουρέστι. 

Τον Μάρτιο του 2016 ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έρθει στη χώρα μας και είχε παραμείνει για περισσότερες από 15 μέρες. Εκείνο το χρονικό διάστημα είχε πάει και στην Τουρκία. 

Τώρα για την ανησυχία που επικρατεί, θα αναφέρουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Το χθεσινό τηλεφώνημα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, για δήθεν εκδήλωση αεροπειρατείας σε πτήση από Λονδίνο δεν ήταν το μοναδικό. 

Ίδιο τηλεφώνημα είχε γίνει και προχθές Πέμπτη, χωρίς ωστόσο να υπάρξει μεγάλη ανησυχία. Χθες όμως είχε προηγηθεί το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία και όταν ξαναέγινε το τηλεφώνημα για δήθεν αεροπειρατεία, όλοι οι επιβάτες από τρία αεροσκάφη που ήρθαν από Λονδίνο, οδηγήθηκαν σε ειδικό χώρο στο αεροδρόμιο όπου και πέρασαν από σχολαστικό έλεγχο. 


Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top