Δολοφονία Τοπαλούδη: «Ναι τραβούσαμε βίντεο την ερωτική συνεύρεση»

Λύγισε ο 19χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της φοιτήτριας

Δείτε τι ισχυρίστηκαν αρχικά στην ασφάλεια οι τρεις νεαροί που κατηγορούνται για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς ο ένας από τους τρεις νεαρούς που κατηγορούνται ότι βίασαν την άτυχη φοιτήτρια ένα χρόνο πριν από τη δολοφονία της, φέρεται να ομολόγησε ότι βιντεοσκοπούσαν την ερωτική πράξη. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο 19χρονος νεαρός ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που τράβηξε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο την ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στην 21χρονη και έναν από τους άλλους δύο νεαρούς που επίσης κατηγορούνται για τον βιασμό της κοπέλας. 

Στην ασφάλεια Ρόδου οι βιαστές της Τοπαλούδη - Η μάνα της ξεσπά στο Star

Υποστήριξε ωστόσο ότι η ερωτική συνεύρεση έγινε με τη συναίνεση της Ελένης και δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση βιασμός. 

Αρχικά οι τρεις φίλοι, 23, 22 και 19 ετών είχαν ισχυριστεί ότι έκαναν πλάκα σχετικά με το βίντεο που εκείνη κατήγγειλε ότι τράβηξαν τον Νοέμβριο του 2017. Όπως είχαν πει, ο 19χρονος είχε σηκώσει το χέρι, κρατώντας το κινητό πάνω από την πόρτα της τουαλέτας και έκανε για πλάκα ότι τραβούσε σε βίντεο την ερωτική συνεύρεση της κοπέλας με ένα από τα αγόρια της παρέας. 

Αποκλειστικό: Βίασαν την Τοπαλούδη σε σπίτι στον Αρχάγγελο Ρόδου

Σύμφωνα με το δημοσίευμα όμως, ο μικρότερος από τους τρεις νεαρούς φέρεται να παραδέχθηκε τη βιντεοσκόπηση και να είπε πως επειδή η Ελένη φοβήθηκε μη διαρρεύσει το βίντεο, τηλεφώνησε στους γονείς του και τους ζήτησε να το διαγράψουν από το κινητό του. 

Αποκλειστικό: «Ο βιαστές της Ελένης Τοπαλούδη κυκλοφορούν ελεύθεροι»

Κατά τις ίδιες πηγές, οι αρχές θα ζητήσουν να εξεταστεί το κινητό του 19χρονου για να διαπιστωθεί αν τελικά η Ελένη Τοπαλούδη συνευρέθη ερωτικά με τον φίλο του με τη θέλησή της ή όχι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς του νεαρού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top