Προφυλακιστέος ο 36χρονος που κατηγορείται ότι στραγγάλισε τη σύζυγό του

Το άγριο έγκλημα ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν τα δύο τους παιδιά

"Καταδικάζω την ενέργεια αυτή" είπε ο πατέρας του 36χρονου μιλώντας αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Tον δρόμο για τις φυλακές με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα πήρε ο 36χρονος Γ.Ρ, ο οποίος κατηγορείται ότι την περασμένη Δευτέρα στραγγάλισε και σκότωσε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο τους μικρά παιδιά.

Έγκλημα στη Σητεία: «Δεν έβλεπα τι έκανα. Θόλωσα»

Κρήτη: Τι λένε για τον συζυγοκτόνο τα πεθερικά από τον πρώτο του γάμο

Σπαράζει η μητέρα της Κατερίνας: «Δεν πρόλαβα να σώσω το παιδί μου»

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Νεαπόλεως για την απολογία του γύρω στις 12:30 το μεσημέρι και παρέμεινε στον γραφείο του ανακριτή έως τις 15:00, ενώ τώρα παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή.

Την περασμένη Τρίτη, μία μέρα μετά το έγκλημα, είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, o οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς και για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, δεδομένου ότι τα δύο μωρά του ζευγαριού βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο τη στιγμή που η 32χρονη μητέρα τους άφηνε την τελευταία της πνοή.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 32χρονη Κατερίνα βρισκόταν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στον δήμο Σητείας καθώς εργαζόταν στον τομέα πρασίνου ως συμβασιούχος. Το μεσημέρι ζήτησε άδεια από τον προϊστάμενό της για να πάει στο σπίτι, καθώς έπρεπε να πάει να εμβολιάσει το παιδί της.

Όταν πήγε σπίτι της τηλεφώνησε ο σύζυγός της με τον οποίο είχαν δύο παιδιά κι άρχισαν να καβγαδίζουν. Τότε ο 36χρονος πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο σπίτι της πεθεράς του. Μπήκε μέσα και ο καβγάς συνεχίστηκε, ενώ κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και ο δράστης τύλιξε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της και τη σκότωσε.

Κινητοποίηση για την τύχη των τριών παιδιών

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει οι εισαγγελικές αρχές για την τύχη των τριών ανήλικων παιδιών που μέσα σε λίγη ώρα έμειναν χωρίς πατέρα και μητέρα.
Πρόκειται για τα δύο βρέφη που είχε ο 36χρονος και η 32χρονη αλλά και το 13χρονο κορίτσι που είχε από τον πρώτο του γάμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top