Κρήτη: Τι λένε για τον συζυγοκτόνο τα πεθερικά από τον πρώτο του γάμο

«Είναι καταπληκτικός, λάτρευε την κόρη μας»

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε η αδελφή της 32χρονης για τον 36χρονο στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Στο πλευρό του 36χρονου, ο οποίος έπνιξε τη σύζυγό του στη Σητεία της Κρήτης, βρίσκονται τα πεθερικά του από τον πρώτο του γάμου. 

Ο άνδρας είχε παντρευτεί στο παρελθόν και είχε αποκτήσει μια κόρη, η οποία τώρα είναι 13 ετών. Η πρώτη του σύζυγος πέθανε σε ηλικία 25 ετών από καρκίνο. Οι γονείς της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 36χρονος έφτασε στο σημείο να σκοτώσει τη δεύτερη σύζυγό του. 

Δολοφονία 32χρονης στην Κρήτη από τον σύζυγό της: Τον "τύφλωσε" η ζήλια

Σε αντίθεση με την οικογένεια του θύματος, που λένε ότι ήταν νευρικός και βίαιος, υποστηρίζουν ότι είναι ένας «καταπληκτικός άνθρωπος».

Λένε ότι ήταν υπερπροστατευτικός με τα παιδιά του, αλλά και με την πρώτη του γυναίκα. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί όταν σπούδαζαν στο πανεπιστήμιο. Μάλιστα, όπως αναφέρουν, ενώ εκείνη νοσούσε ήδη από καρκίνο, ο άνδρας την παντρεύτηκε, απέκτησαν ένα κοριτσάκι και στάθηκε στο πλευρό της μέχρι το τέλος. 

Έγκλημα Σητεία: Ξεσπά η αδελφή της Κατερίνας - «Τη χτυπούσε συνέχεια»

Ξέσπασε σε λυγμούς ο 36χρονος συζυγοκτόνος

Ο δράστης το απόγευμα της Τρίτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Λασιθίου, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή. 

Έγκλημα στη Σητεία: «Την έσφιξα από τον λαιμό πάνω στον καυγά»

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ ήταν υπό κράτηση ξέσπασε σε λυγμούς για το κακό που έκανε στην εν διαστάσει σύζυγό του. 

Ο μοιραίος καυγάς

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας. Η 32χρονη μητέρα δύο παιδιών, 18 και 6 μηνών, ζήτησε από τον προϊστάμενό της στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Σητείας να φύγει λίγο νωρίτερα, γιατί έπρεπε να πάει στο γιατρό ένα από τα παιδιά της. 

Ο 36χρονος πήγε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της πεθεράς του, όπου έμενε πλέον η σύζυγός του με τα παιδιά κι εκεί είχαν έναν έντονο καυγά. Ο άνδρας την έπιασε από τον λαιμό, την έσφιξε και τελικά την σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Η γυναίκα σωριάστηκε στο πάτωμα κι εκείνος παραδόθηκε στην αστυνομία. Την 32χρονη τη βρήκε νεκρή ο αδελφός της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top