Δολοφονία 32χρονης στην Κρήτη από τον σύζυγό της: Τον "τύφλωσε" η ζήλια

Φέρεται να την έπνιξε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μία 32χρονη στη Σητεία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, φέρει σημάδια στραγγαλισμού. Οι Αρχές έχουν ήδη συλλάβει έναν 36χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Την έπνιξε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Ο 36χρονος φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του μετά από καυγά, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Το έγκλημα έγινε στο σπίτι της μητέρας της νεαρής κοπέλας, που έμενε η 32χρονη μαζί με τα παιδιά από τα Χριστούγεννα του 2018.

Η παθολογική ζήλεια του 36χρονου για την 32χρονη σύζυγό του ήταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κοντινών τους ανθρώπων η αιτία των συχνών καυγάδων ανάμεσα στο ζευγάρι και ο λόγος που οδήγησε τελικά την άτυχη Κατερίνα στην απόφαση να φύγει από το σπίτι μαζί με τα μωρά της  και να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας της. 

H Κατερίνα είχε ερωτευθεί τον άνδρα της, παντρεύτηκαν και απέκτησαν πολύ γρήγορα δύο παιδιά, που μεγάλωναν μαζί με τη 13χρονη σήμερα κόρη του από τον πρώτο του γάμο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να κακοποιούσε τη 13χρονη. Η μητέρα της13χρονης πέθανε σε ηλικία μόλις 25 ετών από καρκίνο. Τότε, ο 36χρονος είχε λάβει ιατρική υποστήριξη και φαρμακευτική αγωγή για να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Το ζευγάρι εργαζόταν με συμβάσεις σε υπηρεσίες του δήμου Σητείας. Ο 36χρονος πίεζε αφόρητα την κοπέλα να επιστρέψει στο σπίτι τους. Η άρνησή της τον έκανε επιθετικό απέναντί της, ώσπου σήμερα, στη διάρκεια ενός ακόμη καυγά την άρπαξε από το λαιμό και την έπνιξε.

“Η Κατερίνα πέθανε, τη στραγγάλισε!"

Η νύφη της άτυχης γυναίκας, περιέγραψε στο ΚΡΗΤΗ ΤV πως ο άνδρας της βρήκε την αδελφή του, νεκρή μέσα στο πατρικό τους σπίτι:

«Ο σύζυγός μου ήρθε στη μία το μεσημέρι από το σπίτι να μου πει ότι θα πάει να πάρει ένα αλυσοπρίονο από το σπίτι της μαμάς του, της πεθεράς μου, για να πάει να βοηθήσει ένα φίλο του να πάνε να κλαδέψουν κάτι ελιές. Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30 με 2 παρά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Η Κατερίνα πέθανε, την στραγγάλισε! Τη σκότωσε! Δεν αναπνέει”, λέει.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top