Έγκλημα στη Σητεία: «Την έσφιξα από τον λαιμό πάνω στον καυγά»

Τα παιδιά έκλαιγαν γοερά στο διπλανό δωμάτιο

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από την οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία, όπου ένας 36χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα παιδιά τους. 

Η 32χρονη Κατερίνα που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της - φωτογραφία: Facebook

Ο 36χρονος Γ.Ρ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος θα του ασκήσει ποινική δίωξη και στη συνέχεια θα μεταβεί στον ανακριτή για να απολογηθεί. 

Δολοφονία 32χρονης στην Κρήτη από τον σύζυγό της: Τον "τύφλωσε" η ζήλια

«Την έσφιξα από τον λαιμό πάνω στον καυγά»

Ο άνδρας φέρεται από την αρχή να ομολόγησε την πράξη του στην αστυνομία. 

Παλιότερες ξέγνοιαστες στιγμές του ζευγαριού

«Την έσφιξα από το λαιμό πάνω στον καυγά»,  ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο 36χρονος για τον τραγικό χαμό της συζύγου του, Κατερίνας, ενώ στο διπλανό δωμάτιο έκλαιγαν γοερά τα δύο μικρά τους παιδιά, 18 και έξι μηνών. 

"Τη ζήλευε και την κακοποιούσε συχνά"

Οι καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί σύμφωνα με το περιβάλλον της 32χρονης γυναίκας. Η κατάσταση, όμως, έφτασε στο απροχώρητο τα Χριστούγεννα. Σε βάρος του 36χρονου έγινε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και η Κατερίνα αποφάσισε να πάρει τα δύο της παιδιά και να εγκατασταθεί προσωρινά στο σπίτι της μητέρας της. 

Η άτυχη Κατερίνα τα Χριστούγεννα πήρε τα δύο της παιδιά και έφυγε απότο σπίτι για να γλιτώσει από την κακοποίηση - φωτογραφία Facebook

Η 32χρονη γυναίκα, συμβασιούχος στην καθαριότητα του Δήμου Σητείας, είχε εκμυστηρευτεί στους συναδέλφους της ότι ο σύζυγός της τη ζήλευε και τη χτυπούσε. 

Η απόφασή της να τον εγκαταλείψει δεν άρεσε καθόλου στον 36χρονο, ο οποίος της ζητούσε επίμονα να γυρίσει πίσω, δηλώνοντας μετανιωμένος για όσα είχαν συμβεί. Η Κατερίνα, όμως, δεν υπέκυπτε στις συναισθηματικές πιέσεις. 

Τη Δευτέρα είχαν σκοπό να μεταβούν στο νοσοκομείο της Σητείας για ένα προγραμματισμένο ραντεβού των παιδιών. Ο 36χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της πεθεράς του, η οποία απουσίαζε εκείνη την ώρα, μπήκε μέσα και μετά από λίγα λεπτά ξέσπασε έντονος καυγάς με το θύμα. 

Ο άνδρας άρπαξε τη σύζυγό του από τον λαιμό, την έσφιξε με δύναμη κι εκείνη ξεψύχησε στα χέρια του και σωριάστηκε στο πάτωμα. Όταν συνειδητοποίησε τι έκανε τράπηκε σε φυγή και λίγο αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία. 

Τη βρήκε νεκρή ο αδελφός της

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σπίτι ο αδελφός της. Όπως είπε στη Νέα Κρήτη η νύφη της 32χρονης, χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν του άνοιξε κανείς. Άκουγε τα μωρά να κλαίνε. Έντρομος μπήκε μέσα και βρήκε την αδελφή του νεκρή. 

Αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του και της είπε: «Η Κατερίνα η νεκρή, την έπνιξε, τη σκότωσε».

Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Τα αίτια θανάτου της 32χρονης Κατερίνας είναι ξεκάθαρα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό, ενώ στο σώμα της δεν υπήρχαν άλλα σημάδια που να υποδηλώνουν ξυλοδαρμό. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top