Βάρκιζα: «Τρελαινόταν για το μωρό της, το λάτρευε»

Απαντήσεις θα δώσει η 30χρονη μάνα στον ανακριτή τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή η μητέρα του άτυχου μωρού που κάηκε ζωντανό στη Βάρκιζα. Θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τα δραματικά λεπτά της πυρκαγιάς, αλλά και για τις συνθήκες που μεγάλωνε το μικρό αγγελούδι.

Φίλοι της, που την γνώριζαν καλά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μπορεί να έδενε το μωρό της στο καρεκλάκι και να το άφηνε μόνο του για να βγει βόλτα. 

Βάρκιζα: "Σπάει" τη σιωπή του ο άνθρωπος που πήγε να σώσει το άτυχο βρέφος

«Σηκώνω τα χέρια μου ψηλά. Δε νομίζω να την είχε δέσει, δεν την έχω για τέτοιο άνθρωπο, γιατί; Για το παιδί τρελαινόταν. Αγαπούσε το παιδί, δεν είναι πως δεν το αγαπούσε, πόναγε γι’ αυτό, για την ώρα που θα φάει, για όλα», είπε φίλος της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Ωστόσο τα όσα φέρεται να είπε η ίδια σοκάρουν. 

Βάρκιζα: Άφηνε το παιδί μόνο του για ώρες δεμένο στο καρεκλάκι του

«Ξέχασα να το δέσω. Το τάιζα το πρωί και μετά το έδενα στο καρεκλάκι του για να είναι ασφαλές. Μετά έβγαινα και πήγαινα για καφέ με τις παρέες μου. Το μεσημέρι, επέστρεφα στο σπίτι, το τάιζα και μετά το έδενα πάλι και έφευγα», φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς.

Ο φίλος της πάλι ορκίζεται ότι πρόσεχε το κοριτσάκι της και δεν την είχε δει να το παραμελεί. 

Βάρκιζα: Αλλόκοτη η συμπεριφορά της μητέρας του βρέφους που κάηκε ζωντανό

Η 30χρονη λάτρευε τα παιδιά, λένε όσοι τη γνωρίζουν καλά. Εκτός από το άτυχο κοριτσάκι είχε άλλα δύο παιδιά. Το ένα είναι σε ίδρυμα και το άλλο πέθανε όταν ήταν δύο μηνών από ανίατη ασθένεια. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί τρελαινόταν για το παιδί, γενικά ήθελε παιδιά στη ζωή της επειδή κι εκείνη μεγάλωσε δύσκολα. Την ξέρω από ηλικία 16 ετών. Την ξέρω από τότε που έμεινε ορφανή. Έχει τραβήξει κι αυτή πάρα πολλά ζόρια», είπε ο φίλος της. 

Τα δύσκολα παιδικά της χρόνια

Τα δύσκολα παιδικά της χρόνια φαίνεται πως την είχαν στοιχειώσει. Όπως λένε οι δικοί της άνθρωποι, υιοθετήθηκε όταν ήταν πολύ μικρή. Στην εφηβεία της έχασε την θετή της μητέρα και λίγο αργότερα την γιαγιά της. Έτσι μπήκε σε ίδρυμα μέχρι να ενηλικιωθεί.

Βάρκιζα: Το άγνωστο δράμα πίσω από τον θάνατο του βρέφους

Η 30χρονη θα δώσει απαντήσεις στη δικαιοσύνη τη Δευτέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top