Πατροκτονία Θεσσαλονίκη: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον ξυλοδαρμό

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του 48χρονου πατέρα

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας ισχυρίζεται ότι ήταν ο νεαρός, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τον πατέρα του, ο οποίος έπεσε νεκρός. 

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον πατέρα του έξω από παιδική χαρά

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος υποστήριξε στην αστυνομία ότι ο 48χρονος πατέρας του τον κακοποιούσε συχνά. 

«Έφυγα από το μαγαζί γιατί δεν ήθελα να συνεχιστεί ο καβγάς. Με ακολούθησε και μου επιτέθηκε αυτός πρώτος. Άρχισε να με χτυπά. Προσπάθησα να αμυνθώ, ανταπέδωσα τα χτυπήματα και ξαφνικά ο πατέρας μου βρέθηκε στην άσφαλτο να αιμορραγεί»

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τη σορό, διέψευσε τις αρχικές πληροφορίες για πλήγματα από μαχαίρι, λέγοντας ότι το θύμα είχε θλαστικά τραύματα, κάταγμα ρινός και εκδορές στα χέρια. Στοιχεία που μαρτυρούν πάλη και ξυλοδαρμό. 

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έπασχε από σοβαρή καρδιοπάθεια. Αν το πόρισμα του ιατροδικαστή συνδέσει τον θάνατό του με το καρδιακό του νόσημα, τότε το κατηγορητήριο που έχει σχηματιστεί σε βάρος του γιου του εκτιμάται ότι θα «ελαφρυνθεί». 

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι μετά τον καυγά, ο ένας από τους δύο έφυγε και ο άλλος ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος. Ο ίδιος κάλεσε ασθενοφόρο και όταν έφτασε στο σημείο, επέστρεψε εκεί και ο 20χρονος, αλλά δεν τον άφηναν να πλησιάσει τον πατέρα του. 

Ο 20χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία, ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top