Δεν ξυλοκοπήθηκε ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Τι λέει το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Δείτε τι είχε πει ο κατηγορούμενος μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Διαψεύδει το Υπουργείο Δικαιοσύνης ότι ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας ξυλοκοπήθηκε μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού από συγκρατούμενούς του.

Η καταγγελία έγινε από τον συνήγορο του 52χρονου, ωστόσο το Υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκαθάρισε πως δε συνέβη κάτι τέτοιο, απλά έπαθε κρίση πανικού και αυτοτραυματίστηκε.

Λίντσαραν τον παιδοκτόνο της Κέρκυρας στις φυλακές Κορυδαλλού

Πατέρας Αγγελικής: «Όταν “έσβηνε” της είπα ότι θα πάω κι εγώ μαζί της»

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του, τονίζει ότι ο παιδοκτόνος από η στιγμή που μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, βρισκόταν σε ειδικό χώρο προστασίας.

Το απόγευμα της Πέμπτης, περίπου στις 18:00, ι έπαθε κρίση πανικού και φέρεται να αυτοτραυματίστηκε.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (αρχικά των φυλακών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Νίκαιας) προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έφερε επιπόλαιες εκδορές από τον αυτοτραυματισμό του. 

Δικηγόρος παιδοκτόνου: «Θα παραιτηθώ αν αποδειχτεί ότι την κακοποιούσε»

Κέρκυρα: Το ερωτικό γράμμα της Αγγελικής στον Αφγανό σύντροφό της

Τέλος, ο κρατούμενος φέρεται να πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και πρόκειται να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Τι είχε καταγγείλει ο δικηγόρος του

Ο συνήγορος υπεράσπισης του παιδοκτόνου της Κέρκυρας, με ανάρτησή του στο Facebook, είχε καταγγείλει πως ο εντολέας του δέχτηκε επίθεση με απειλές, ύβρεις και χειροδικίες. 

Τόνιζε μάλιστα πως «απειλείται με φυσική εξόντωση ,λιντσάρισμα ο εντολέας μου» καθιστώντας υπεύθυνη την εισαγγελέα της Κέρκυρας.

«Η κ.Εισαγγελέας Κέρκυρας ενώ γνωρίζει τούς άγραφους νόμους τής φυλακής, ενώ όφειλε, αδιαφορώντας αγνόησε το αίτημα μας και εκθέτει σε σοβαρό κίνδυνο τον εντολέα μου.Τον έστειλε κυριολεκτικά στον λάκκο των λεόντων.Να "κριθεί" από εγκληματίες πριν λογοδοτήσει στη φυσική Δικαιοσύνη για την πράξη του!» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top