Δικηγόρος παιδοκτόνου: «Θα παραιτηθώ αν αποδειχτεί ότι την κακοποιούσε»

«Έως τότε δεν πρέπει να μιλά κανείς»

Στις καταγγελίες που θέλουν τον παιδοκτόνο της Κέρκυρας να κακοποιούσε σεξουαλικά την 29χρονη κόρη του, απάντησε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Ο Βασίλης Νουλέζας, ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που αποδειχτεί κάτι τέτοιο «αυτομάτως παραιτούμαι γιατί υπάρχει και ένα ηθικό ζήτημα ότι ο πελάτης δεν μου έχει πει την αλήθεια. Αλλά έως τότε, δεν πρέπει να μιλά κανείς».

Τις προηγούμενες ώρες, μιλώντας σε αλβανικά ΜΜΕ, η θετή αδερφή της Αντζελίνας, είχε δηλώσει πως «έμαθα από γνωστούς πως ο πατέρας της Αντζελίνας ασελγούσε σε βάρος της. Ήταν αλκοολικός, εθισμένος στον τζόγο και ζηλιάρης».

Κέρκυρα: Το ερωτικό γράμμα της Αγγελικής στον Αφγανό σύντροφό της

Αφγανός σύντροφος της Αγγελικής: «Θέλω ο πατέρας της να σαπίσει στη φυλακή»

Όπως είπε, με την 29χρονη «σπάνια μιλούσαμε και κάποιες φορές μου έκλεινε το τηλέφωνο απότομα».

Η 29χρονη κοπέλα είχε 11 χρόνια να δει την μητέρα της, που ζει στο Μπεράτ της Αλβανίας, έχοντας δημιουργήσει μία νέα οικογένεια. Όλοι τους, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του κατηγορούμενου.

Παιδοκτόνος Κέρκυρας: «Να με κρεμάσουν στην πλατεία για την ψυχή της»

Από την εφηβεία της ζούσε στην Κέρκυρα μαζί με τον πατέρα της, με πολλούς να υποστηρίζουν πως οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες, καθώς της φώναζε και της απαγόρευε να βγαίνει έξω έως αργά.

Ωστόσο, ο αδελφός του παιδοκτόνου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα, υποστήριξε πως «με τον πατέρα της είχαν καλές σχέσεις. Με τη μητέρα της δεν ήθελε να μιλήσει. Είχαμε προσπαθήσει πολλές φορές».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top