Εστεμμένη στα καλλιστεία πιάστηκε να εκδίδεται σε ξενοδοχείο στη Λάρισα

Τι ανακάλυψε η αστυνομία

Μια 27χρονη εστεμμένη καλλιστείων συνελήφθη να εκδίδεται σε ξενοδοχείο της Λάρισας, με το αντίτιμο των ροζ ραντεβού να αγγίζει ακόμα και τα 450 ευρώ τη βραδιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η 27χρονη είχε διακριθεί στο παρελθόν σε καλλιστεία και τον τελευταίο καιρό έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό παιχνίδι. 

Η νεαρή καλλονή φέρεται να υποσχόταν καυτές νύχτες σε επιχειρηματίες, ενώ τα ραντεβού έκλεινε μέσω τηλεφώνου μια 44χρονη από τη Θεσσαλονίκη που είχε τον ρόλο του προαγωγού. 

Το βράδυ της Τετάρτης όμως ο πελάτης ήταν αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ο οποίος μόλις παρέδωσε στην εστεμμένη τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 450 ευρώ τη συνέλαβε αμέσως. 

Συνελήφθη επίσης και η 44χρονη της οποίας κατασχέθηκε και το κινητό της τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τα καυτά ραντεβού. 

Σε βάρος της 27χρονης σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων και αφέθηκε ελεύθερη. Αντίθετα η 44χρονη μαστροπός θα παραπεμφθεί εκ νέου ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top