Αποκλειστικό star.gr: Έκρυβε τα ναρκωτικά στην τσάντα με τα καλλυντικά της

Πιάστηκε στα πράσα νεαρή στη Λέσβο

Ναρκωτικά σκύλος

Η 25χρονη Ιρακινή ξεκίνησε το ταξίδι της  με το πλοίο της γραμμής  από τον Πειραιά στην Μόρια, κρύβοντας τα ναρκωτικά στις αποσκευές της. Δεν υπολόγισε όμως ότι μέσα στο πλοίο υπήρχε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Πειραιά. 

Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε τα ναρκωτικά στην χειροαποσκευή της ανάμεσα καλλυντικά της, όπου εντόπισε μία πλαστική συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη, η οποία ήταν χωρισμένη σε σαράντα οκτώ πλαστικές συσκευασίες μικτού βάρους άνω των 50,4 γραμμαρίων και άλλες δύο, συνολικού μικτού βάρους 47,3 γραμμαρίων. 

Κατά την απολογία της στον Ανακριτή, η 25χρονη δήλωσε ότι είναι έρμαιο της μάστιγας των ναρκωτικών εδώ και πολλά χρόνια, καθότι παιδί πολέμου και ότι ουδέποτε είχε σκοπό να διαθέσει σε τρίτους ναρκωτικές ουσίες. Μετά την απολογία της στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της κατηγορουμένης Γλύκας Ιωάννης και Καπλανίδου Ευαγγελία, δήλωσαν ότι «η εντολέας μας ουδέποτε προέβη στην προμήθεια ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους. Πρόκειται για ένα παιδί πολέμου, εθισμένο στον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών, με μηδενικό δελτίο εγκληματικότητας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί μας κατά την απολογία της εντολέως μας, και αφέθηκε ελεύθερη».

Της Τασούλας Παπανικολάου


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top