Σχεδίαζαν ληστείες μέσα στα Χριστούγεννα

Εξαρθρώθηκε επικίνδυνη συμμορία

Περιπολικό

Μια επικίνδυνη συμμορία που σχεδίασε ληστείες μέσα στα Χριστούγεννα εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής με τη σύλληψη των δύο κακοποιών την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια αιματηρής ληστείας σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια. 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, τα μέλη της συμμορίας ετοιμάζονταν να… «χτυπήσουν» σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα ενόψει Χριστουγέννων. 

Όπως έχει γίνει γνωστό ο ένας από τους δύο ληστές που συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα κατηγορείται και για τη δολοφονία 51χρονης στην Μάνδρα Αττικής, ενώ τα άλλα δύο μέλη, ένας 39χρονος και μια 36χρονη, συνελήφθησαν την επόμενη μέρα της ληστείας στα Βριλήσσια στην περιοχή του Νέου Κόσμου. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 39χρονος είναι δραπέτης των φυλακών Δομοκού και έχει καταδικαστεί σε 60 χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή σε συμμορία που είχε πραγματοποιήσει πέντε απαγωγές το 2012 κοσμηματοπωλών, εμπόρων χρυσού και ιδιοκτητών μεταφορικών εταιρειών στα δυτικά προάστια. 

Οι τέσσερις συλληφθέντες με δύο ακόμα που αναζητούνται έχουν διαπράξει το τελευταίο εξάμηνο 16 ένοπλες ληστείες σε τράπεζες, σούπερ μάρκετ και επιχειρήσεις. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top