Ξεσπά ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου: «Να πληρώσουν όλοι τους»

«Αν υπήρχε λίγη ανθρωπιά το παιδί μου θα γλίτωνε»

Δείτε στο video από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" τι αναφέρει αναλυτικά το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

 

Ξέσπασε ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου, μετά το ιατροδιαστικό πόρισμα που έδειξε ότι ο 33χρονος έθανε από ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που σχετίζονται με τα τραύματα που έφερε από χτυπήματα και από σπασμένα γυαλιά, αλλά και τις ιστολογικές εξετάσεις που βγήκαν καθαρές.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ζήτησε απόδοση δικαιοσύνης για τον άδικο χαμό του γιου του.

Ζακ Κωστόπουλος: ΕΔΕ και απόσπαση για τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς

Ισχαιμικό επεισόδιο από τα τραύματα η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου

«Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ζακ Κωστόπουλου

Ζακ Κωστόπουλος

Έξω από το κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας όπου πριν δύο μήνες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό με θύμα τον 33χρονο ακτιβιστή. Φωτογραφία Καπαντάς Δημήτρης/InTime

«ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΝΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΘΑΝΑΤΟ»

«Όλοι τους να πληρώσουν. Γιατί για μισή ώρα το παιδί μου δέχτηκε έναν βάρβαρο θάνατο. Για μισή ώρα πονούσε και τον ταλαιπωρούσαν, για αυτό μας πονά περισσότερο. Είναι δύο φορές εγκληματίες. Λίγο ανθρωπιά να υπήρχε θα είχε γλιτώσει», λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 33χρονου.

«ΒΛΕΠΩ ΕΦΙΑΛΤΕΣ»

«Όσο περνάει ο καιρός αυτή η οδύνη γίνεται μεγαλύτερη. Βλέπω εφιάλτες. Να μην δεχθεί άλλος γονιός τέτοιους εφιάλτες. Για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν, χθες. Δεν θα το αφήσω έτσι. Να δουλέψει ο νόμος. Στη Δικαιοσύνη έχω εμπιστοσύνη», πρόσθεσε ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου.

«ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΕΝΑΝ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ»

«Πιθανόν να φανούν και κάποια άλλα βίντεο, τα οποία σίγουρα υπάρχουν και τα οποία δεν μας δείχνουν. Τα στοιχεία είναι αρκετά να πληρώσουν. Οι αστυνομικοί βγαίνουν και λένε ότι έκαναν το νόμιμο. Έναν άνθρωπο αιμόφυρτο να τον χτυπάς, αυτό σε καμία πολιτισμένη κοινωνία δεν είναι. Το οφείλω στο παιδί μου να κάνω αυτό γιατί πολεμούσε ενάντια στη βαρβαρότητα και για τα παιδιά κάποιου αυριανού γονιού να μη δεχθεί αυτό που βιώνω και δέχομαι εγώ. Βλέπεις έναν τραυματισμένο, ποιον έπιασαν τον λήσταρχο Νταβέλη;»


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top