Πετρούπολη: «Δεν ήμουν εγώ όταν σκότωνα το μωρό μου, ζητώ συγγνώμη»

Για πρώτη φορά μιλά η 19χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Πρώτη δημοσίευση 5/11/18 13:04 

Ένα μεγάλο «συγγνώμη» φώναξε για πρώτη φορά δημόσια, η 19χρονη κοπέλα που σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και μετά με τη βοήθεια της μητέρας της το πέταξε στα σκουπίδια στην Πετρούπολη, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. 

«Δεν ήμουν εγώ την ώρα που αφαιρούσα τη ζωή του μωρού μου. Ήταν ένα τρίτο πρόσωπο. Θέλω να φωνάξω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον Θεό και από την κοινωνία. Όταν με συγχωρήσουν θα μπορέσω να συνεχίσω τη ζωή μου», είπε η 19χρονη στην εκπομπή «Μαζί σου».

Στον Θεό έχει στραφεί η 19χρονη που σκότωσε το παιδί της στην Πετρούπολη

Πετρούπολη: Αποφυλακίζεται η 19χρονη που πέταξε στα σκουπίδια το μωρό της

Όπως εξομολογήθηκε, άρχισε να συνειδητοποιεί τι είχε κάνει τρεις με τέσσερις μέρες αφότου πέταξε το άψυχο κορμάκι του μωρού της σε κάδο σκουπιδιών και τότε το μόνο πράγμα που έκανε ήταν να κλαίει. 

Η νεαρή κοπέλα εξιστόρησε την προσωπική της ιστορία, υποστηρίζοντας ότι η αντίστροφη μέτρηση για εκείνη ξεκίνησε όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. 

Πετρούπολη:«Σκότωσα το μωρό λόγω ψυχικής νόσου που προέκυψε από τον τοκετό»

Έγκλημα στην Πετρούπολη: «Η αδελφή μου μπήκε φυλακή και λυτρώθηκε»

«Ο πατέρας μου “έφυγε” από καρκίνο όταν εγώ ήμουν μόλις 12 ετών. Ήταν όλος μου ο κόσμος, το στήριγμά μου. Όταν πέθανε η μητέρα μου κατέρρευσε ψυχολογικά και τότε ανέλαβα εγώ να τη στηρίξω και να βοηθήσω της οικογένειά μου», είπε. 

Η κατάσταση που ζούσε ήταν δραματική. Ένα μικρό κοριτσάκι, αναγκάστηκε να μεγαλώσει απότομα, γιατί η μητέρα της δεν ήταν σε θέση να κάνει αυτό που κάνει κάθε γονιός, να στηρίξει τα παιδιά του. Εκείνη ανέλαβε τον ρόλο του γονιού, ενώ όπως είπε όσα την απασχολούσαν τα κρατούσε μέσα της και δεν τα μοιραζόταν με κανέναν. 

Πετρούπολη: «Με έθαψαν κι έμενα ζωντανό», λέει ο αδελφός της 18χρονης

«Έπασχα από επιλόχειο κατάθλιψη» - Τι είπε στον ανακριτή η 18χρονη που σκότωσε το βρέφος στην Πετρούπολη

Στο νησί όπου έμεναν, σε ηλικία 16 ετών, έμεινε για πρώτη φορά έγκυος. 

«Όλο αυτό το πέρασα εντελώς μόνη μου. Με τη βοήθεια κάποιων φίλων μου ήρθα στην Αθήνα και διέκοψα νωρίς την κύηση, αλλά ένιωθα ότι οι δικοί μου ντρέπονταν για μένα. Αισθανόμουν ότι τους απογοήτευσα, ότι πλέον δε μου είχαν εμπιστοσύνη», είπε η 19χρονη. 

Η μετακόμιση στην Αθήνα έφερε όπως είπε και το bullying για τα κιλά της από την πλευρά των συμμαθητών της. Η ίδια άρχιζε να απομονώνεται όλο και περισσότερο. Έκανε μια σχέση, η οποία όμως δεν κράτησε κι έμεινε έγκυος χωρίς να το καταλάβει. 

«Λόγω της σωματοδομής μου δεν έδωσα σημασία. Πήγαινα με τα πόδια στο σχολείο και δεν αισθανόμουν κάποια δυσκολία. Πίστεψα ότι δεν είχα αδιαθετήσει για επτά μήνες εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζω με τον θυρεοειδή. Το κατάλαβα πάρα πολύ αργά», είπε. 

Μετά την αποφυλάκισή της αυτό που θέλει τώρα είναι να μπορέσει να βρει τον εαυτό της και να καταφέρει να πατήσει στα πόδια της. 

«Έχω έρθει πάρα πολύ κοντά στον Θεό. Αναζητώ τη συγχώρεσή του και της κοινωνίας. Πιστεύω ότι όλοι στη ζωή τους έχουν μια δεύτερη ευκαιρία και αυτό θέλω και για μένα. Να μπορέσω κάποια στιγμή να πάω σχολείο, να σπουδάσω, να βρω μια δουλειά», είπε η κοπέλα κλαίγοντας. 

Η 19χρονη ομολόγησε ότι γέννησε το μωρό της μόνη της στην τουαλέτα του σπιτιού της. Το μωρό, όπως ισχυρίστηκε θήλασε κανονικά και μετά μελάνιασε και άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα. Εκείνη του έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα και ένα σχοινί γύρω από το λαιμό για να αντιδράσει. Μετά με τη βοήθεια τη μητέρα της πέταξαν το μωρό σε κάδο σκουπιδιών, όπου και βρέθηκε από ρακοσυλλέκτη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top