Πετρούπολη: Αποφυλακίζεται η 19χρονη που πέταξε στα σκουπίδια το μωρό της

Επιστρέφει στο σπίτι της μετά από απόφαση του δικαστηρίου

Η 19χρονη παιδοκτόνος

Αποφυλακίζεται με διάταξη του ανακριτή η 19χρονη η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και μετά, με τη βοήθεια της μητέρας της, το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.

Η κοπέλα είχε κριθεί προφυλακιστέα τον περασμένο Μάιο όταν το Δικαστικό Συμβούλιο που κλήθηκε να επιλύσει τη διαφωνία ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία της για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστεί ή όχι αποφάσισε με βούλευμά του να οδηγηθεί στις φυλακές.

Πετρούπολη:«Σκότωσα το μωρό λόγω ψυχικής νόσου που προέκυψε από τον τοκετό»

Η «Μήδεια» της Πετρούπολης ζητά να αποφυλακιστεί - Τι επικαλείται

Η 19χρονη όταν η αστυνομία την εντόπισε, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος μέχρι τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Έγκλημα στην Πετρούπολη: «Η αδελφή μου μπήκε φυλακή και λυτρώθηκε»

Η στιγμή που η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης οδηγείται στη φυλακή

Όπως υποστήριξε στις αρχές, γέννησε το αγοράκι της στην μπανιέρα του σπιτιού της, εκείνο θήλασε και μετά εμφάνισε αιμορραγία. Εκείνη προσπάθησε να τη σταματήσει, του έβαλε χαρτιά μέσα στο στόμα του και τύλιξε ένα σχοινί γύρω από τον λαιμό του για να το κάνει να αντιδράσει. 

Νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Προφυλακιστέα η 54χρονη μάνα - Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 19χρονη

Πετρούπολη: «Με έθαψαν κι έμενα ζωντανό», λέει ο αδελφός της 18χρονης

Ισχυρίστηκε επίσης ότι έβλεπε το μωρό αυτό σαν απειλή και αισθανόταν ότι έπρεπε να το εξαφανίσει, ενώ από την πλευρά της, η μητέρα της, κατέθεσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη μέχρι την ώρα του τοκετού και ότι πήρε το μωρό και το πέταξε στα σκουπίδια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top