Νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Προφυλακιστέα η 54χρονη μάνα - Σε κατ’ οίκον περιορισμό η 19χρονη

Το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφασίσει εντός 5 ημερών για την ποινή της κόρης

Πρώτη δημοσίευση 19:46 - Δείτε το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR

Στον ανακριτή απολογήθηκαν σήμερα μάνα και κόρη για το νεκρό μωρό που γέννησε και έπνιξε η 19χρονη στην Πετρούπολη και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια, η 54χρονη μητέρα της.

Τι αποφάσισαν εισαγγελέας και ανακριτής

Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης, μάνα και κόρη αποχώρησαν από την Ευελπίδων και οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ. Από εκεί, η 19χρονη θα επιστρέψει στο σπίτι της. Εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση  της 54χρονης μητέρας, διαφώνησαν όμως για την ποινή της 19χρονης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του STAR Κωνσταντίνου Γεώργιζα.

Έτσι, για τις επόμενες 5 μέρες, η 19χρονη θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να αποφασίσει για την ποινή της, το Δικαστικό Συμβούλιο -το οποίο αποτελείται από τρεις δικαστές.

Σήμερα, ο εισαγγελέας ήταν που επιθυμούσε την προφυλάκιση της κοπέλας, ενώ ο ανακριτής ήταν άποψης ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερη.

Μητέρα 18χρονης παιδοκτόνου: «Δεν είχα καμία συμμετοχή στη θανάτωση του βρέφους»

18χρονη παιδοκτόνος: «Ένιωθα ότι το παιδί με απειλεί. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ»

Τι λέει η γειτονιά της Πετρούπολης για τον κατ' οίκον περιορισμό της 19χρονης

Μόλις έφτασε η είδηση του κατ' οίκον περιορισμού της 19χρονης και η επιστροφή της στο διαμέρισμα της Πετρούπολης, η γειτονιά διχάστηκε. Άλλοι υποστήριξαν πως είναι μικρή κοπέλα και πως της αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ οι πιο αυστηροί που υποστήριξαν πως είναι δυνατόν να επιστρέψει στο σπίτι της, όπως μετέδωσε η Βελίκα Καραβάλτσιου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top