Μετέφεραν στα Τίρανα τη σορό του Κατσίφα – «Όχι» στον Έλληνα ιατροδικαστή

Θρίλερ με το πτώμα του 35χρονου ομογενή

Πρώτη δημοσίευση: 20.37

Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται γύρω από τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, την ώρα που η οικογένειά του ζητά απαντήσεις για τον φόνο του και επιθυμεί να εξεταστεί από Έλληνα ιατροδικαστή.

Η σορός του 35χρονου ομογενή, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά αλβανών αστυνομικών σε βουνοπλαγιά του χωριού Βουλιαράτες στη Βόρεια Ήπειρο ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Τίρανα από το νεκροτομείο του Αργυροκάστρου, με ασθενοφόρο και συνοδεία δύο περιπολικών, και δε δόθηκε στην οικογένεια, που περίμενε να παραλάβει το άψυχο σώμα του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Έρευνα για τον θάνατο του Κατσίφα ξεκινά η Ελληνική Δικαιοσύνη

Ο λόγος είναι ότι ζητήθηκε ενδελεχής έρευνα για το περιστατικό από την Εισαγγελία Κακουργημάτων Τιράνων. 

«Όχι» στον Έλληνα ιατροδικαστή

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το οποίο μίλησε με τον πατέρα του φονευθέντος ομογενούς, οΈλληνας ιατροδικαστής δε θα πάει στα Τίρανα καθώς δεν το επιτρέπουν οι Αλβανοί.

Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης υπήρχαν πληροφορίες ότι η αλβανική Εισαγγελία Κακουργημάτων έδωσε τη σχετική άδεια. Μάλιστα, αλβανικά μέσα μετέδωσαν πως έγινε εξέταση από Έλληνα ιατροδικαστή και πως μεταφέρεται η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα στα Τίρανα με τη σύμφωνη γνώμη του.

Αδερφή Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Θέλουμε να φανεί η αλήθεια, ήταν εκτέλεση!»

Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από αυτά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του STAR και της απεσταλμένης στους Βουλιαράτες, Μαίρης Τζώρα, όντως έφτασε στην περιοχή Έλληνας ιατροδικαστής αλλά δεν φαίνεται να έχει εξετάσει τη σορό.

Σύμφωνα, εξάλλου, με την αλβανική νομοθεσία δεν μπορεί να γινει νεκροτομή από μη Αλβανό εξουσιοδοτημενο ιατροδικαστή. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας ιατροδικαστής θα μπορούσε να είναι παρών, αλλά όχι να κάνει ο ίδιος τη νεκροτομή. 

Διαδίδουν τώρα ότι δε χτυπήθηκε στο κεφάλι

Τα αλβανικά μέσα διαδίδουν τώρα ότι ο Έλληνας ομογενής δεν έχει χτυπηθεί στο κεφάλι.

Επικαλούμενα διαρροές από τον Αλβανό ιατροδικαστή, διαδίδουν ότι ο 35χρονος έχει δύο τραύματα, ένα κοντά στα πνευμόνια και ένα στο στήθος, και όχι στο κεφάλι.

Οι Αλβανοί θέλουν να ισχυριστούν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δε χτυπήθηκε από ελεύθερο σκοπευτή, καθώς αυτοί συνήθως ρίχνουν στο κεφάλι.

H μέχρι τώρα πληροφόρηση, «έλεγε» ότι ο άτυχος ομογενής χτυπήθηκε και στο κεφάλι, και μάλιστα από κοντινή απόσταση.

Την απάντηση σε όλα αυτά αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top