Παρέλαση Θεσ/κης:Συγκίνησε ο μαθητής ΑμεΑ-Η ξεχωριστή φούστα της Πατουλίδου

Mέχρι και σκύλοι ακολούθησαν τον βηματισμό των μαθητών

Πρώτη δημοσίευση 13:00

Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η παρέλαση έγινε στην οδό Τσιμισκή, με αφετηρία τη Διαγώνιο και τερματισμό την Ι. Δραγούμη (ο χώρος επισήμων στη διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους), όπως μεταδίδει το thestival.gr.

Τα σχολεία που έλαβαν μέρος ορίστηκαν από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς και τα τμήματα των σημαιοφόρων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που μαθητής με αναπηρία παρελαύνει με το καροτσάκι του και τη βοήθεια συμμαθήτριάς του.

Όπως σε κάθε παρέλαση, έτσι και φέτος… τα περίεργα δεν έλειψαν! Για παράδειγμα, είδαμε συμπαθητικά τετράποδα να παρελαύνουν μαζί με τους μαθητές, καθώς σκύλοι πήγαιναν δίπλα στα παιδιά και τα ακολουθούσαν στον βηματισμό.

Ακόμη, τις εντυπώσεις των φωτογράφων έκλεψε η λευκή φούστα της Βούλας Πατουλίδου, την οποία απαθανάτισαν σε διάφορα καρέ, τη στιγμή που βρισκόταν στον χώρο των επισήμων!

Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, οι βουλευτές Γιάννης Αμανατίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλήκας, Γιάννης Σαρίδης αλλά κι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Γιώργος Ορφανός, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Χάρης Αηδονόπουλος.

Τον δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. Στην παρέλαση παραβρέθηκε και ο πρώην γενικός γραμματέας δημοσίων έργων καθώς εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών και φορέων τη πόλης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top