Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας των παιδιών

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποτελεί πλέον έναν ακόμα ισχυρό σύμμαχο των παιδιών που μάχονται με τον καρκίνο. 

Η επίσκεψη της Υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων επισφράγισε, τη συνεργασία του Υπουργείου με τον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ στον τομέα της ασφάλειας και της προστασίας των παιδιών, όπως επίσης και στο τομέα του εθελοντισμού και της προσφοράς από τους βασικούς φορείς του Υπουργείου όπως είναι  η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα.

«H παρουσία σας για εμάς αποτελεί μεγάλη στήριξη για τα παιδιά και την οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ. Σας ευχαριστώ θερμά για την πολύτιμη συμπαράσταση σας στο έργο μας», είπε η  πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. 

«Το δημιούργημα σας δίνει το μήνυμα το σωστό, όχι μόνο από την Ελλάδα για την Ελλάδα αλλά και σε όλες  χώρες που έχετε αναπτύξει συμμαχίες ότι στον πυρήνα όλων των πράξεων μας και των συμπεριφορών η έννοια μας πρέπει να είναι ο άνθρωπος. Αυτό το υπηρετείται με πολύ μεγάλη συνέπεια και προσωπική συμβολή. Τα παιδιά είναι πάνω σε αυτά που επενδύουμε τις προσδοκίες και την ελπίδα μας. Για εμάς είναι προτεραιότητα  τα παιδιά και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη», δήλωσε με τη σειρά της η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα. 

Η Υφυπουργός ανακοίνωσε τη συμμετοχή των αρμοδίων Υπηρεσιών του Υπουργείου στο πρόγραμμα Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών του Συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" και προσέφερε στην κυρία Βαρδινογιάννη ένα κλάδο ελιάς, που συμβολίζει την προσδοκία μιας  καρποφόρας συνεργασίας  προς όφελος του παιδιού. Η πρόεδρος του συλλόγου, απένειμε στην κυρία Παπακώστα την τιμητική πλακέτα  της  ΕΛΠΙΔΑΣ, για την πολύτιμη στήριξή  στο έργο  του συλλόγου.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top