Στα ίχνη του δράστη που τραυμάτισε με φωτοβολίδα τη 19χρονη στο Αγρίνιο

Υλικό από κάμερες ασφαλείας και γενετικό υλικό έχουν μπει στο μικροσκόπιο

Στα ίχνη του δράστη, ο οποίος τραυμάτισε με φωτοβολίδα την 19χρονη στο Αγρίνιο, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στη μνήμη του Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου, φέρεται να είναι η αστυνομία. Πλάνα από κάμερες ασφαλείας αλλά και γενετικό υλικό έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που φωτοβολίδα χτυπά τη 19χρονη στο Αγρίνιο

Οργή για τον τραυματισμό 19χρονης στο Αγρίνιο–Η ανάρτηση του αδελφού της

Αγρίνιο: Σε κατάσταση σοκ η 19χρονη που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα

Ο δράστης φέρεται να είναι νεαρός, κάτοικος της περιοχής και στόχος του ήταν να χτυπήσει αστυνομικό, σύμφωνα με το κεντρικό Δελτίο του ΑΝΤ1.

Θέση στο συμβάν πήραν και οι αντιεξουσιαστές του Αγρινίου, οι οποίοι ευχήθηκαν στην κοπέλα από το Αγρίνιο ταχεία ανάρρωση. «Η αντι-βία ως επιλογή του κόσμου του αγώνα είναι μονόδρομος αν και τα μέσα της άμυνας και ο τρόπος χρήσης τους οφείλουν στο μέτρο του δυνατού να μην πλήττουν συμμετέχοντες, αλληλέγγυους ή διερχόμενους», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Σε βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται άγνωστος να εκτοξεύει φωτοβολίδα ναυτικού τύπου, η οποία διασχίζει όλη την πλατεία, περνά ανάμεσα από κόσμο και τελικά χτυπά στο πρόσωπο τη 19χρονη, η οποία καθόταν αμέριμνη στο παγκάκι.  Η κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top