Ειρήνη Λαγούδη: Μυστήριο με χρηματικό ποσό που λείπει από λογαριασμούς της

Ποιες οι επόμενες κινήσεις του γιατρού

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, μετά από την άσκηση προσωποποιημένης δίωξης από τον εισαγγελέα εναντίον προσώπου με το οποίο η 44χρονη είχε πολύ στενή σχέση. Τα ερωτήματα που είναι ακόμα αναπάντητα είναι πολλά, με την οικογένεια να προσπαθεί να λύσει μια σειρά από γρίφους. 

Ένας από αυτούς το μεγάλο χρηματικό ποσό που λείπει από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης. Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», λίγο πριν πεθάνει η Ειρήνη είχε γίνει η πώληση κάποιων κτημάτων της γυναίκας έναντι πολύ υψηλού τιμήματος. 

Το ξέσπασμα του αδερφού της Ειρήνης Λαγούδη στο Star

Ειρήνη Λαγούδη: «Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ»

Αποκλειστικό: Η αστυνομία ποτέ δε χαρακτήρισε αυτοχειρία τον θάνατο Λαγούδη

Όπως αποκάλυψε 80.000 ευρώ που λείπουν από τους λογαριασμούς είχαν δοθεί από την Ειρήνη ως δάνειο σε στενό φιλικό της πρόσωπο περίπου έξι με οχτώ μήνες πριν από το θάνατό της. Άλλες 15.000 είχαν δοθεί για ταξίδι τρίτου προσώπου και όχι της ίδιας. Λείπει όμως ακόμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που κανείς δεν γνωρίζει ποιος το πήρε και πώς. 

Όσον αφορά στο τι ποσότητα πετρελαίου υπήρχε τελικά μέσα στο αυτοκίνητο της Ειρήνης, την απάντηση θα τη δώσουν οι αιματολογικές εξετάσεις που θα δείξουν αν και σε τι ποσοστό υπήρχαν υδρογονάνθρακες στον οργανισμό της 44χρονης. Επίσης θα διαπιστωθεί από τα ρούχα της Ειρήνης αν υπάρχει εμποτισμός, δηλαδή αν η γυναίκα είχε περιλουστεί με το πετρέλαιο.

Τέλος, όπως ανέφερε ο Γιώργος Σόμπολος, ο οποίος μίλησε με τον συνήγορο του γιατρού, εναντίον του οποίου φέρεται να ασκήθηκε η προσωποποιημένη δίωξη,  πήγε ο ίδιος χθες το μεσημέρι στην εισαγγελία και την ανακρίτρια Αγρινίου , ζήτησε να δει αν υπάρχει κάποια κλήση για κατάθεση ή απολογία του πελάτη του και όπως είπε το μόνο που του έδειξαν ήταν το χαρτί της δίωξης κατ’ αγνώστων. Σε ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου για το αν το χαρτί που κυκλοφόρησε στα μέσα με την προσωποποιημένη δίωξη είναι πλαστό, ο δικηγόρος δεν ήταν σε θέση να δώσει απάντηση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top