Αποκλειστικό: Η αστυνομία ποτέ δε χαρακτήρισε αυτοχειρία τον θάνατο Λαγούδη

"Αυτά είναι λόγια καφενείου"

«Δεν είπαμε ποτέ ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε» υποστηρίζουν αποκλειστικά στο Star οι αξιωματικοί που ανέλαβαν να διελευκάνουν την υπόθεση. Στο φως φέρνειτο Star τις τελευταίες επικοινωνίες της τραγικής μητέρας.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με τις καταθέσεις και τα στοιχεία συναντά  για τελευταία φορά το γιατρό στην Αθήνα. Μετά από μια σχέση  περίπου 2 ετών, χωρίζουν καυγαδίζοντας. Λίγη ώρα αργότερα η τραγική μητέρα στέλνει σε στενό συγγενικό πρόσωπο της που βρισκόταν στο εξωτερικό mail.

«Είμαι στεναχωρημένη με την συμπεριφορά του. Καταρρέω. Πες μου εσύ σαν άντρας τι να κάνω». 

Ο συγγενής της δεν της απαντά. Ακολουθεί και δεύτερο mail: «Δεν με ενδιαφέρει αν θα ξαναμιλήσουμε  με τον…..Τελικά δεν αξίζει να ασχολούμαι».

Αξιωματικός που συμμετείχε στις έρευνες για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, αποκάλυψε ότι ποτέ δεν χαρακτήρισαν την υπόθεση αυτοκτονία.

Μας είπε χαρακτηριστικά ότι αυτά είναι «λόγια καφενείου». 

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη υποστηρίζει  ότι η έρευνα των αρχών ήταν ελλιπής.

Από την ώρα που έχει προσωποποιηθεί η ποινική δίωξη σε βάρος του γιατρού η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη θα δηλώσει άμεσα παράσταση πολιτικής αγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η ανακρίτρια πρώτα θα μελετήσει τη δικογραφία και στη συνέχεια θα τον καλέσει για απολογία.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.  


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top