Ειρήνη Λαγούδη: «Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ»

«Της έστησαν παγίδα θανάτου» λένε οι συγγενείς της

«Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα». Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που έστειλε στο viber του συντρόφου της η Ειρήνη Λαγούδη, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της. Μάλιστα συγγενείς της 44χρονης δηλώνουν ότι η άτυχη μητέρα πήγε σε ραντεβού "θανάτου" που της ζήτησαν άνθρωποι στους οποίους είχε τυφλή εμπιστοσύνη.

Αποκλειστικό: Η αστυνομία ποτέ δε χαρακτήρισε αυτοχειρία τον θάνατο Λαγούδη

Υπόθεση Λαγούδη: Στο φως μηνύματα και emails της 44χρονης

«Εμείς αισθανόμαστε μια ηθική ικανοποίηση. Επί εννέα μήνες φωνάζουμε ότι το παιδί μας το δολοφόνησαν. Η Ειρήνη για κανένα λόγο δεν θα αυτοκτονούσε. Ήταν η γερακίνα της οικογένειας. Από το παράθυρο του σπιτιού της κάθε πρωί καλημέριζε τον Αχελώο. Αν ήθελε το κορίτσι μας να αυτοκτονήσει, θα το έκανε εκεί», είπε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», η θεία της 44χρονης, Βούλα Λαγούδη και συνέχισε:

Ειρήνη Λαγούδη: Η κολλητή της φίλη μιλά για πρώτη φορά στο Star

Γιατρός για Λαγούδη: «Ο κανιβαλισμός στο πρόσωπό μου πρέπει να σταματήσει»

«Πώς η Ειρήνη βρέθηκε σε εκείνο το σημείο νεκρή; Πρέπει να παγιδεύτηκε από κάποιους που τους είχε τυφλή εμπιστοσύνη. Η Ειρήνη στο σημείο που βρέθηκε νεκρή είχε ραντεβού θανάτου. Τα σκέφτηκε κανείς τα τρία της παιδιά, όταν έβαλαν τη στάμπα ότι η μαμά τους αυτοπυρπολήθηκε; Εμείς θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι της Ειρήνης και μπροστά στο εδώλιο να κοιτάξουν στα μάτια τα τρία της παιδιά, και να τους πουν για ποιο λόγο και με ποιο δικαίωμα στέρησαν την αγκαλιά της μάνας τους, τις χαρές τους και τις λύπες για την υπόλοιπη ζωή τους».

Τα δύο λάθη που έκανε ο «εγκέφαλος» στη δολοφονία Λαγούδη

Τρεις οι δράστες στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top