Άγριο ξύλο σε Γυμνάσιο μεταξύ μαθητών και γονέων - Ένα παιδί στο νοσοκομείο

Απίστευτες σκηνές και συλλήψεις

Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης ξύλο

Φοβερές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο της Αλεξανδρόυπολης, όταν μαθητές και γονείς ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ένας έφηβος να καταλήξει στο νοσοκομείο, σοβαρά χτυπημένος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του reportal.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 9/10.

Αρχικά ξεκίνησε μια συμπλοκή στο σχολείο μεταξύ δύο μαθητριών. Οι καθηγητές θεώρησαν σκόπιμο να καλέσουν στο σχολείο τη μητέρα της μίας.

Η μητέρα έφτασε στο σχολείο, αλλά δεν ήταν μόνη της. Μαζί της είχε και μια παρέα αγοριών. Όλοι μαζί, επιτέθηκαν ξανά στην πρώτη κοπέλα.

Ο αδερφός της, που είναι επίσης μαθητής του σχολείου, όταν είδε τι συνέβαινε μεταξύ της αδερφής του και της μητέρας της άλλης κοπέλας (που είχε φτάσει στο σχολείο με μια παρέα αγοριών), ενεπλάκη στον καυγά για να τη σώσει.

Αποτέλεσμα ήταν να χτυπηθεί πολύ άσχημα τόσο από τη μητέρα όσο και από την παρέα της. Ο νεαρός, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, μετά από κλήση του σχολείου.

Το σχολείο επίσης κάλεσε και την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τη μητέρα και κρατείται. Εκτός όμως εκτός από το παιδί, η ίδια επιτέθηκε και στους αστυνομικούς!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top