Εισβολή στη Βουλή: 33 κόκκινα φανάρια σε 20 λεπτά πέρασε ο οδηγός

Δεν μπορούσαν να σταματήσουν την τρελή πορεία του οι αστυνομικοί

Βουλή

Από καθαρή τύχη δεν προκλήθηκε κάποιο σοβαρό ατύχημα τη Δευτέρα τα ξημερώματα, όταν μεθυσμένος οδηγός δε σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια τρελή καταδίωξη από την Αττική Οδό στο Μαρούσι, η οποία κατέληξε στο προαύλιο της Βουλής. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι ο οδηγός μέσα σε 20 λεπτά περίπου παραβίασε συνολικά 33 κόκκινους σηματοδότες. 

Οι πρώτοι που κατάλαβαν ότι είναι μεθυσμένος ήταν οι υπάλληλοι των διοδίων, οι οποίοι και ειδοποίησαν την τροχαία. 

Οδηγός εισέβαλε στη Βουλή μετά από κινηματογραφική καταδίωξη

Γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα, ο 59χρονος εισήλθε στην Αττική Οδό με το αυτοκίνητό του, μάρκας Fiat από τον περιφερειακό δρόμου του Αιγάλεω. 

Ο οδηγός που δεν έβλεπε μπροστά του από το μεθύσι έκανε διάφορους ελιγμούς, παρέσυρε αρκετά πλαστικά διαχωριστικά, μέχρι που τον εντόπισε το πρώτο περιπολικό και άρχισε να τον καταδιώκει μέσα στην Αττική Οδό. 

Οι σειρήνες ηχούσαν δυνατά, τα περιπολικά τον καταδίωκαν σε απόσταση αναπνοής, όμως εκείνος αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι και άρχισε να τρέχει. 

Τελικά βγήκε από την Αττική Οδό στην έξοδο της λεωφόρου Κηφισίας κι εκεί τον περικύκλωσαν μηχανές και οχήματα της Άμεσης Δράσης. 

Στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη, ο μεθυσμένος 59χρονος ξήλωσε τα κολονάκια από το πεζοδρόμιο και φτάνοντας στο ύψος της πλαϊνής εισόδου της Βουλής έστριψε απότομα, έσπασε την μπάρα και μπούκαρε στο προαύλιο.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγα μέτρα μακριά από τα σκαλιά της εισόδου του κτιρίου κι εκεί οι αστυνομικοί της φρουράς της Βουλής συνέλαβαν τον οδηγό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top