Τραγωδία στη Σπάρτη: Κρεμάστηκε 5 μέρες μετά την αυτοκτονία του πατέρα του

Ο 42χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην αυλή του εξοχικού του

Σπάρτη αυτοκτονία

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Σπάρτη από την αυτοκτονίας ενός 42χρονου πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος απαγχονίστηκε μόλις πέντε ημέρες μετά την αυτοκτονία του πατέρα του.

Όπως αναφέρει με δημοσίευμά του ο «Λακωνικός Τύπος», ο 42χρονος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής, στην αυλή της εξοχικής κατοικίας του στο χωριό Πολοβίτσα Δ. Σπάρτης.

Τραγική ειρωνία; Μόλις την περασμένη Τρίτη 2/10 είχε πραγματοποιηθεί η ταφή του 71χρονου πατέρα στο κοιμητήριο της Πολοβίτσας.

ΤΟ ΙΔΙΟΧΕΙΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της Αστυνομίας Σπάρτης, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον 42χρονο αυτόχειρα.

Κατά τις πληροφορίες βρέθηκε και ιδιόχειρο σημείωμα του ανθρώπου που φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, πέντε ημέρες μετά την αυτοκτονία του πατέρα του. Στο κείμενο που άφησε, ο 42χρονος -πατέρας τεσσάρων παιδιών- φαίνεται να περιγράφει τους λόγους που τον οδήγησαν στη μοιραία πράξη.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση στην περιοχή, ενώ η φημολογία των τελευταίων ημερών κάνει λόγο για ένα μυστικό που «βάραινε» τη συνείδηση του πατέρα και την αποκάλυψή του δεν άντεξε ο γιος.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top