Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας

Σήμερα η κηδεία του Ζακ στην Κίρρα Φωκίδας

Δείτε τι δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κ. 

 

Στο γραφείο του ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 73χρονος κοσμηματοπώλης προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα και έξω από το κατάστημά του στην οδό Γλαδστώνος στην Ομόνοια, και είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου Ζακ.

Ακτιβιστής και drag queen ο νεκρός στην Κάνιγγος

Δικηγόρος οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου: «Υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα»

Κοσμηματοπώλης Ομόνοια

Ο κοσμηματοπώλης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη στις 10 το πρωί, ενώ αρνείται πως οι πράξεις του οδήγησαν στον θάνατο τον νεαρό ακτιβιστή.

Το κατηγορητήριο σε βάρος του κοσμηματοπώλη, ο οποιος διώκεται για θανατηφόρο σωματική βλάβη και επικίνδυνη σωματική βλάβη δεν ήταν έτοιμο και η ανακρίτρια του έδωσε νέα προθεσμία 24 ωρών προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα στοιχεία, τα οποία λείπουν από τη δικογραφία με πιο σημαντική την ιατροδικαστική έκθεση.

Ενώπιον της ανακρίτριας εμφανίστηκε η συνηγορος της οικογένειας του θύματος, η οποία ζήτησε να συγκεντρωθεί όλο το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων στην περιοχή προκειμένου να σχηματιστεί πλήρης εικόνα για τη διαδρομή του θύματος μέχρι το κοσμηματοπωλείο. Επίσης ζητήθηκε και το υλικό από την κάμερα του κοσμηματοπωλείου. Η οικογένεια έχει ορίσει τεχνικό σύμβουλο για να κάνει ψηφιακή ανάλυση του υλικού.

Παράλληλα καταθέτουν δυο αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας βρισκόταν επι τόπου από την αρχή και περιγράφει, σύμφωνα με πληροφορίες, τι συνέβη και ο δεύτερος, ο οποιος βρέθηκε στο σημείο αργότερα περιγράφει ποιες ήταν οι ενέργειες των αστυνομικών και του ΕΚΑΒ.

Το video-σοκ με τον νεκρό ληστή στην Κάνιγγος εξετάζουν οι Αρχές

Κοσμηματοπώλης Ομόνοια

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 33ΧΡΟΝΟΥ ΖΑΚ 

Το τελευταίο αντίο ετοιμάζονται να πουν σήμερα φίλοι και συγγενείς, στον Κ. ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Ιατροδικαστές για τον 33χρονο Ζακ: «Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου»

Θάνατος 33χρονου στην Κάνιγγος: Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο

Κοσμηματοπώλης Ομόνοια

Η κηδεία του 33χρονου ακτιβιστή θα γίνει στην Κίρρα Φωκίδας, κοντά στην Ιτέα, τον τόπο όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια.

Παράκληση της οικογένειας, πάντως, είναι να μην καλυφθεί η κηδεία από τα media. 

Κοσμηματοπώλης Ομόνοια

ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΖΑΚ Κ.

Τη Δευτέρα οι ιατροδικαστές Νίκος Καλογρηάς και Σουλτάνα Μαριανού από το Δημόσιο και ο Σ. Τσαντίρης που ορίσθηκε ως πραγματογνώμονας από την οικογένεια του 33χρονου πραγματοποίησαν νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου άνδρα, όμως, όπως ανακοίνωσαν, «η αιτία θανάτου του είναι απροσδιόριστη».

Κοσμηματοπώλης Ομόνοια

Όπως ανέφεραν στο πόρισμά τους, το θύμα έφερε κακώσεις, όμως αυτές δε δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο. Έτσι, οι αρχές αναμένουν τις απαντήσεις από τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων όμως θα καθυστερήσουν σημαντικά. 

Κοσμηματοπώλης Ομόνοια

«ΕΧΕΙ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ»

Η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ, Άννυ Παπαρούσου, μιλώντας στο Omnia Tv, είπε ότι υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα, το οποίο μένει να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί από τι προήλθε. 

Η κυρία Παπαρούσου υπογράμμισε επίσης ότι στη δικογραφία δεν καταγράφεται πουθενά το περιστατικό ακραίας βίας που παρακολούθησε όλη η Ελλάδα στο βίντεο που διέρρευσε στα μέσα. Όπως είπε παρά το γεγονός ότι στο σημείο υπήρξαν πολλοί μάρτυρες δεν υπάρχει ούτε μία κατάθεση για τη βία που δέχθηκε ο Ζακ Κ., ενώ αν ο 33χρονος ζούσε, τότε θα βαρύνονταν και με την κατηγορία της αντίστασης στις αρχές. 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ 33ΧΡΟΝΟ

Τη Δευτέρα οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν επίσης στην ταυτοποίηση και σύλληψη του δεύτερου άνδρα που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο να κλωτσά των Ζακ Κ. 

Πρόκειται για έναν 55χρονο, ο οποίος έχει μεσιτικό γραφείο στην περιοχή και ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον 33χρονο για να προστατεύσει τον εαυτό του, την περιουσία του και τον κοσμηματοπώλη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top