Δικηγόρος οικογένειας Ζακ Κωστόπουλου: «Υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα»

«Η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη»-Μιλά για ελλείψεις στη δικογραφία

H δικηγόρος από την πλευρά του θανόντα Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρούσου, μίλησε στο Omnia tv, σχετικά με την ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως ανέφερε η ίδια από την ενημέρωση που είχε από τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, «υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα, το οποίο μένει να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί από τι προήλθε». 

Ακτιβιστής και drag queen ο νεκρός στην Κάνιγγος

Ιατροδικαστές για τον 33χρονο Ζακ: «Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου»

«Δεν υπάρχει πόρισμα. Το πόρισμα παραπέμπεται στο μέλλον, για να βγουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Αυτό που μου είπε ο ιατροδικαστής – τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ο κ. Τσαντίρης, είναι ότι υπάρχει εγκεφαλικό οίδημα, το οποίο μένει να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί από τι προήλθε. Άρα, αυτό μας ενδιαφέρει. Προς το παρόν η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη».

Η κα Παπαρούσου πρόσθεσε ότι «από τη μελέτη της δικογραφίας, είμαι σε θέση να σας πω ότι δεν καταγράφεται πουθενά το περιστατικό αυτό της άσκησης ακραίας βίας σε κανένα σημείο της δικογραφίας. Η αιτία που το ΕΚΑΒ προσήλθε για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Ζακ Κωστόπουλο ήταν μαχαίρωμα».

Πρέπει να σας πω ότι άνθρωπος έφτασε νεκρός στον Ευαγγελισμό, δεμένος με χειροπέδες και ότι στη δικογραφία αυτή υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις. Από όλους αυτούς τους συγκεντρωμένους που βλέπουμε στο βίντεο, δεν έχουμε την τύχη να έχουμε τις καταθέσεις τους. Δεν υπάρχουν εκθέσεις έρευνας οι οποίες να γίνουν μέσα στο κατάστημα. Όπως καταθέτει ο καταστηματάρχης, η πόρτα ήταν ανοιχτή επομένως δεν παραβιάστηκε και γενικώς δεν υπήρξε καμία μέριμνα της αστυνομίας να καταγράψει και να περισυλλέξει οποιοδήποτε στοιχείο μετά το συμβάν. Αν δεν υπήρχε αυτό το οπτικό υλικό η δικογραφία ενδεχομένως να έκλεινε έτσι. Δε θα είχε καταγραφεί καμία άσκηση βίας» κατέληξε.
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top