Εκτέλεση 33χρονης: Στις κάμερες οι απαντήσεις - Τη «γάζωσαν» με 16 σφαίρες

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είναι πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου

Πρώτη δημοσίευση 20/09/2018  18:46

 

Απαντήσεις στις κάμερες αναζητούν οι Αρχές προκειμένου να ρίξουν φως στα αίτια της μαφιόζικης εκτέλεσης της 33χρονης στην Κηφισιά.

Η νεαρή γυναίκα και μάνα ενός κοριτσιού επτά ετών, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο υπόγειο γκαράζ του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου ζούσε τον τελευταίο χρόνο, στην Κηφισιά.

Το άψυχο σώμα της βρήκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η μητέρα της, η οποία ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, πήγε σπίτι της και τη βρήκε σε μια λίμνη αίματος.

Δολοφονία 33χρονης: Από το καλοκαίρι την παρακολουθούσε ο εκτελεστής της

Στο «αμαρτωλό» παρελθόν της 33χρονης αναζητούν τους εκτελεστές της

Εκτέλεση 33χρονης στην Κηφισιά: Τη βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος η μητέρα της

33χρονη Κηφισιά εκτέλεση

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις επαφές της 33χρονης, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το κίνητρο του εγκλήματος, το οποίο μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστο.

Παράλληλα, αναζητούν υλικό από κάμερες στην περιοχή, με την ελπίδα να εντοπίσουν κάποιες κινήσεις που μπορεί να παραπέμπουν στον εκτελεστή και ταυτόχρονα συγκεντρώνουν πόρτα-πόρτα πληροφορίες απο περιοίκους, για να ρίξουν φως στη σκηνή της δολοφονίας και τον τρόπο διαφυγής του δράστη ή των δραστών.

33χρονη Κηφισιά εκτέλεση

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗ «ΓΑΖΩΣΕ» ΜΕ 16 ΣΦΑΙΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Ο δράστης φέρεται να παρακολουθούσε ή να είχε στήσει ενέδρα στην 33χρονη και την ακολούθησε καθώς άνοιξε την πόρτα του γκαράζ και μπήκε με το αυτοκίνητό της.Στη συνέχεια τη «γάζωσε» τη γυναίκα με 16 σφαίρες από πολεμικό όπλο καλάσνικοφ. Τόσοι κάλυκες βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, ενώ το θύμα δέχτηκε τις σφαίρες σε όλο το σώμα και το κεφάλι και ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ»

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η δολοφονία να είναι πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου, αλλά σε ό,τι αφορά τις αιτίες εξετάζουν διάφορα ενδεχόμενα. Και αυτό γιατί το θύμα δεν έχει απασχολήσει τις αρχές εδώ και χρόνια, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί για ληστείες και δοσοληψίες στη «νύχτα», ενώ ήταν σύντροφος γνωστού νονού.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας που έιχε γίνει και πάλι σε βάρος της, το 2011 στο Γαλάτσι, η γυναίκα δεν φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία να εμπλέκεται σε παράνομες ενέργειες, αν και αυτό θα διευκρινιστεί από την αστυνομική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται, ότι στην απόπειρα σε βάρος της το 2011 ήταν έγκυος επτά μηνών και απέκτησε ένα παιδάκι, το οποίο σήμερα είναι επτά ετών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top